Povezane vesti
Veselje u domu Goce Tržan! Za nju i njenu porodicu danas je poseban dan: Kažu da ovo nije sreća, ali meni je donelo…
Kurir 11.08.2024
U domu pevačice Goce Tržan danas postoji veliki razlog za slavlje. Ona je na društvenim mrežama podelila sa pratiocima dve prelepe fotografije sa suprugom Rašom Novakovićem, a razlog je 13 godina ljubavi i zajedničkog života sa njim… »
Slavlje u domu goce Tržan: "Ovako nešto nisam mogla ni da zamislim", pevačica nikad srećnija nije bila: "volim te"
Blic 11.08.2024
Goca Tržan je na društvenim mrežama podelila dve prelepe fotografije, a razlog je 13 godina ljubavi sa mužem Rašom Novakovićem. Ona je objavila i emotivne reči, koje su oduševile mnoge. - 13 kao nije srećan broj, ali meni je ovih 13 godina sa… »
"Meni je ovih 13 godina sa tobom...": Goca Tržan uputila emotivne reči Raši: "Ljubav je kao snaga"
Telegraf 11.08.2024
Preporučujemo. Goca Tržan je na svom Instagram profilu podelila dve prelepe fotografijem a razlog je 13 godina ljubavi sa Rašom Novakovićem. Ona je uz sliku njih dvoje zagrljenih, objavila emotivnu objavu. - 13 kao nije srećan broj, ali meni je ovih… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane