Повезане вести
Весеље у дому Гоце Тржан! За њу и њену породицу данас је посебан дан: Кажу да ово није срећа, али мени је донело највећу!…
Курир 11.08.2024
У дому певачице Гоце Тржан данас постоји велики разлог за славље. Она је на друштвеним мрежама поделила са пратиоцима две прелепе фотографије са супругом Рашом Новаковићем, а разлог је 13 година љубави и заједничког живота са… »
Славље у дому гоце Тржан: "Овако нешто нисам могла ни да замислим", певачица никад срећнија није била: "волим те"
Блиц 11.08.2024
Гоца Тржан је на друштвеним мрежама поделила две прелепе фотографије, а разлог је 13 година љубави са мужем Рашом Новаковићем. Она је објавила и емотивне речи, које су одушевиле многе. - 13 као није срећан број, али мени је ових… »
"Мени је ових 13 година са тобом...": Гоца Тржан упутила емотивне речи Раши: "Љубав је као снага"
Телеграф 11.08.2024
Препоручујемо. Гоца Тржан је на свом Инстаграм профилу поделила две прелепе фотографијем а разлог је 13 година љубави са Рашом Новаковићем. Она је уз слику њих двоје загрљених, објавила емотивну објаву. - 13 као није срећан… »
Вести дана »
Студенти у блокади Правног и Пољопривредног шетњом обележили годину дана од блокада
Телеграф пре 11 минутајош 27 повезаних
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 40 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 5 сатијош 27 повезаних
Вучићева иницијатива изазвала огромно интересовање: За два дана више од 45.000 пријава за легализацију
Б92 пре 1 сатјош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане