Повезане вести
Весеље у дому Гоце Тржан! За њу и њену породицу данас је посебан дан: Кажу да ово није срећа, али мени је донело највећу!…
Курир 11.08.2024
У дому певачице Гоце Тржан данас постоји велики разлог за славље. Она је на друштвеним мрежама поделила са пратиоцима две прелепе фотографије са супругом Рашом Новаковићем, а разлог је 13 година љубави и заједничког живота са… »
Славље у дому гоце Тржан: "Овако нешто нисам могла ни да замислим", певачица никад срећнија није била: "волим те"
Блиц 11.08.2024
Гоца Тржан је на друштвеним мрежама поделила две прелепе фотографије, а разлог је 13 година љубави са мужем Рашом Новаковићем. Она је објавила и емотивне речи, које су одушевиле многе. - 13 као није срећан број, али мени је ових… »
"Мени је ових 13 година са тобом...": Гоца Тржан упутила емотивне речи Раши: "Љубав је као снага"
Телеграф 11.08.2024
Препоручујемо. Гоца Тржан је на свом Инстаграм профилу поделила две прелепе фотографијем а разлог је 13 година љубави са Рашом Новаковићем. Она је уз слику њих двоје загрљених, објавила емотивну објаву. - 13 као није срећан… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026; Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
РТВ пре 5 минутајош 19 повезаних
Од данас грађани могу да прате цене у трговинама преко Националне платформе
Став.лифе пре 40 минутајош 14 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 21 минутајош 30 повезаних
ЦИВИЦУС снизио оцену Србији: Сврстана у категорију „под репресијом“
Став.лифе пре 50 минутајош 12 повезаних