Povezane vesti
"To smo platili unapred za rijaliti" Ivan Marinković traži da mu Jelena vrati novac za hranu, procurio sav prljav veš
Kurir 12.08.2024
Ivan Marinković i njegova supruga Jelena planiraju da se razvedu, a ona je sad iznela niz detalja za koje javnost ne zna. - Tražio mi je pare za hranu koju sam jela... To je tragikomično - kazala je Jelena na početku. - Rekao je mojoj drugarici: "Kad… »
"To smo platili unapred za rijaliti": Ivan Marinković traži Jeleni da mu vrati novac za hranu - iznela sve u javnost: "Ovo je…
Blic 12.08.2024
Ivan Marinković i njegova supruga Jelena planiraju da se razvedu, a ona je sad iznela niz detalja za koje javnost ne zna. - Tražio mi je pare za hranu koju sam jela... To je tragikomično - kazala je Jelena na početku. - Rekao je mojoj drugarici: "Kad… »
Vesti dana »
"Želim da zapad prizna: Poraz!" Otkriven Putinov cilj pred razgovor s Trampom koji čeka ceo svet: Ako predsednik SAD ne ispuni ovo, rat može da traje decenijama
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 10 satijoš 1 povezana