Povezane vesti
Grickaju vas ribice u moru: Stručnjaci savetuju ko ne sme u vodu
Novi magazin 12.08.2024
Svako se makar jednom susreo sa skoro neprimetnim brzim ribicama koje nam grickaju noge dok mirujemo u moru. Iako neki ugrizi mogu biti jači, pa i ostaviti ožiljke, razloga za brigu nema, kažu stručnjaci. “Ribice su počele da grickaju lagano petu, pa… »
"Otkinula mi je komad kože sa noge": Ivicu ugrizla riba u Jadranu, a evo i zašto: U ovom slučaju ne ulazite u more
Blic 12.08.2024
Ivica je, igrajući se s decom u plićaku na Jadranskom moru, osetio ugrize. " Ribice su počele da grickaju lagano petu, pa malo osećate okolo te lagane ugrize koji nisu previše smetali sve dok nije počelo biti agresivnije i na kraju su uspeli da mi otkinu… »
Ivicu ugrizla riba u Hrvatskoj i otkinula mu komad kože: Stručnjaci objasnili kad ne treba ulaziti u more
Mondo 12.08.2024
Ivici je riba u Hrvatskoj otkinula deo kože. Ivica je, igrajući se s decom u plićaku na Jadranskom moru, osetio ugrize. "Ribice su počele da grickaju lagano petu, pa malo osećate okolo te lagane ugrize koji nisu previše smetali sve dok nije počelo da… »
Grizu vas ribe u Jadranu? Ivici otkinule komad kože, stručnjaci objašnjavaju ko ne bi smeo u more
Telegraf 12.08.2024
Ribice su počele da grickaju lagano petu, pa malo osećate okolo te lagane ugrize koji nisu previše smetali sve dok nije počelo biti agresivnije i na kraju su uspeli da mi otkinu komad kože s noge, ispričao je Ivica Kocijan. Ivica je, igrajući se s decom… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 33 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 32 povezane
Vučič kaže da postoje tri opcije za NIS, kao krajnji rok navodi 15. januar
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Sve promene cena će se pratiti u realnom vremenu Od danas počinje sa radom Nacionalna platforma, trgovinski lanci pod lupom
Alo pre 2 satajoš 29 povezanih