Povezane vesti
„Nisu mi dali medalju, jer dolazim iz male Hrvatske“
Sport klub 12.08.2024
Aurel Benović, hrvatski gimnastičar, imao je zanimljivu izjavu po povratku sa Olimpijskih igara u Parizu. Hrvat je u finalu preskoka osvojio peto mesto, a po njegovom mišljenju žestoko je oštećen. „Ostao je žal za medaljom. Bio sam žrtva… »
"Nisam dobio medalju zato što sam hrvat!" Teške optužbe po završetku Olimpijskih igara
Večernje novosti 12.08.2024
Hrvatski gimnastičar Aurel Benović nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, jer je u preskoku zauzeo peto mesto i za to donekle okrivio sudije! Foto: Profimedia U finalu je za prvi preskok dobio ocenu 15.000, za drugi tek 14.800, a… »
"Nisam dobio medalju zato što sam iz Hrvatske"
B92 12.08.2024
Hrvatski gimnastičar Aurel Benović bio je veoma besan na sudije nakon Olimpijskih igara u Parizu. Hrvatski gimnastičar Aurel Benović takmičenje u Parizu je završio na petom mestu i ostao bez medalje. U finalu je za prvi preskok dobio ocenu 15.000… »
Hrvat besan na sudije: "Nisam dobio medalju na OI, jer dolazim iz male Hrvatske"
Telegraf 12.08.2024
"Treba da mi sude po onome što uradim, a ne po nacionalnosti", poručuje Benović. Hrvatski gimnastičar Aurel Benović nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, jer je u preskoku zauzeo peto mesto i za to donekle okrivio sudije! U… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa Trampom: „On da napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom“ (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 8 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 2 satajoš 1 povezana