Povezane vesti

„Nisu mi dali medalju, jer dolazim iz male Hrvatske“

„Nisu mi dali medalju, jer dolazim iz male Hrvatske“

Sport klub 12.08.2024
Aurel Benović, hrvatski gimnastičar, imao je zanimljivu izjavu po povratku sa Olimpijskih igara u Parizu. Hrvat je u finalu preskoka osvojio peto mesto, a po njegovom mišljenju žestoko je oštećen. „Ostao je žal za medaljom. Bio sam žrtva… »
"Nisam dobio medalju zato što sam hrvat!" Teške optužbe po završetku Olimpijskih igara

"Nisam dobio medalju zato što sam hrvat!" Teške optužbe po završetku Olimpijskih igara

Večernje novosti 12.08.2024
Hrvatski gimnastičar Aurel Benović nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, jer je u preskoku zauzeo peto mesto i za to donekle okrivio sudije! Foto: Profimedia U finalu je za prvi preskok dobio ocenu 15.000, za drugi tek 14.800, a… »
"Nisam dobio medalju zato što sam iz Hrvatske"

"Nisam dobio medalju zato što sam iz Hrvatske"

B92 12.08.2024
Hrvatski gimnastičar Aurel Benović bio je veoma besan na sudije nakon Olimpijskih igara u Parizu. Hrvatski gimnastičar Aurel Benović takmičenje u Parizu je završio na petom mestu i ostao bez medalje. U finalu je za prvi preskok dobio ocenu 15.000… »
Hrvat besan na sudije: "Nisam dobio medalju na OI, jer dolazim iz male Hrvatske"

Hrvat besan na sudije: "Nisam dobio medalju na OI, jer dolazim iz male Hrvatske"

Telegraf 12.08.2024
"Treba da mi sude po onome što uradim, a ne po nacionalnosti", poručuje Benović. Hrvatski gimnastičar Aurel Benović nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, jer je u preskoku zauzeo peto mesto i za to donekle okrivio sudije! U… »

Vesti dana »