Повезане вести

„Нису ми дали медаљу, јер долазим из мале Хрватске“

„Нису ми дали медаљу, јер долазим из мале Хрватске“

Спорт клуб 12.08.2024
Аурел Беновић, хрватски гимнастичар, имао је занимљиву изјаву по повратку са Олимпијских игара у Паризу. Хрват је у финалу прескока освојио пето место, а по његовом мишљењу жестоко је оштећен. „Остао је жал за медаљом. Био… »
"Нисам добио медаљу зато што сам хрват!" Тешке оптужбе по завршетку Олимпијских игара

"Нисам добио медаљу зато што сам хрват!" Тешке оптужбе по завршетку Олимпијских игара

Вечерње новости 12.08.2024
Хрватски гимнастичар Аурел Беновић није успео да освоји медаљу на Олимпијским играма у Паризу, јер је у прескоку заузео пето место и за то донекле окривио судије! Фото: Профимедиа У финалу је за први прескок добио оцену 15.000… »
"Нисам добио медаљу зато што сам из Хрватске"

"Нисам добио медаљу зато што сам из Хрватске"

Б92 12.08.2024
Хрватски гимнастичар Аурел Беновић био је веома бесан на судије након Олимпијских игара у Паризу. Хрватски гимнастичар Аурел Беновић такмичење у Паризу је завршио на петом месту и остао без медаље. У финалу је за први прескок… »
Хрват бесан на судије: "Нисам добио медаљу на ОИ, јер долазим из мале Хрватске"

Хрват бесан на судије: "Нисам добио медаљу на ОИ, јер долазим из мале Хрватске"

Телеграф 12.08.2024
"Треба да ми суде по ономе што урадим, а не по националности", поручује Беновић. Хрватски гимнастичар Аурел Беновић није успео да освоји медаљу на Олимпијским играма у Паризу, јер је у прескоку заузео пето место и за то донекле… »

Вести дана »