Повезане вести
„Нису ми дали медаљу, јер долазим из мале Хрватске“
Спорт клуб 12.08.2024
Аурел Беновић, хрватски гимнастичар, имао је занимљиву изјаву по повратку са Олимпијских игара у Паризу. Хрват је у финалу прескока освојио пето место, а по његовом мишљењу жестоко је оштећен. „Остао је жал за медаљом. Био… »
"Нисам добио медаљу зато што сам хрват!" Тешке оптужбе по завршетку Олимпијских игара
Вечерње новости 12.08.2024
Хрватски гимнастичар Аурел Беновић није успео да освоји медаљу на Олимпијским играма у Паризу, јер је у прескоку заузео пето место и за то донекле окривио судије! Фото: Профимедиа У финалу је за први прескок добио оцену 15.000… »
"Нисам добио медаљу зато што сам из Хрватске"
Б92 12.08.2024
Хрватски гимнастичар Аурел Беновић био је веома бесан на судије након Олимпијских игара у Паризу. Хрватски гимнастичар Аурел Беновић такмичење у Паризу је завршио на петом месту и остао без медаље. У финалу је за први прескок… »
Хрват бесан на судије: "Нисам добио медаљу на ОИ, јер долазим из мале Хрватске"
Телеграф 12.08.2024
"Треба да ми суде по ономе што урадим, а не по националности", поручује Беновић. Хрватски гимнастичар Аурел Беновић није успео да освоји медаљу на Олимпијским играма у Паризу, јер је у прескоку заузео пето место и за то донекле… »
Вести дана »
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 25 минутајош 18 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 50 минутајош 20 повезаних
Фајненшел тајмс тврди: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова пре 20 минутајош 11 повезаних
Милиони Аустралијанаца млађих од 16 година више немају приступ друштвеним мрежама
РТС пре 9 минутајош 9 повезаних