Повезане вести

Српска рукометашица Сања Вујовић Дамњановић завршава каријеру

Српска рукометашица Сања Вујовић Дамњановић завршава каријеру

Спортске.нет 12.08.2024
Српска рукометашица Сања Вујовић Дамњановић саопштила је да је донела одлуку да заврши играчку каријеру. "Осетила сам, једноставно, да је време за крај. Иако често имам осећај да могу још да одиграм, било је тренутака када сам… »
Рукометашица Сања Вујовић завршила каријеру: Памтиће се сребро из Београда

Рукометашица Сања Вујовић завршила каријеру: Памтиће се сребро из Београда

Дневник 12.08.2024
Након више од две и по деценије на рукометним теренима некадашња репрезентативка Србије Сања Вујовић, некада Дамјановић одлучила је да заврши играчку каријеру. Искусни леви бек је рекла да није било тешко да донесе одлуку о… »
Сања Вујовић: Дошло је време за крај

Сања Вујовић: Дошло је време за крај

Спорт клуб 12.08.2024
Леви бек Сања Вујовић (девојачко Дамњановић) ставила је тачку на крај блиставе рукометне каријере. „Осетила сам, једноставно, да је време за крај. Иако често имам осећај да могу још да одиграм, било је тренутака кад сам осетила… »
Легендарна српска рукометашица објавила крај каријере, предводила репрезентацију до последњег великог успеха

Легендарна српска рукометашица објавила крај каријере, предводила репрезентацију до последњег великог успеха

Нова 12.08.2024
: Српска рукометашица Сања Вујовић Дамњановић саопштила је да је одлучила да заврши играчку каријеру. „Осетила сам, једноставно, да је време за крај. Иако често имам осећај да могу још да одиграм, било је тренутака када сам… »
Сања Вујовић Дамњановић завршила каријеру

Сања Вујовић Дамњановић завршила каријеру

Б92 12.08.2024
Српска рукометашица Сања Вујовић Дамњановић саопштила је да је одлучила да заврши играчку каријеру. "Осетила сам, једноставно, да је време за крај. Иако често имам осећај да могу још да одиграм, било је тренутака када сам… »
Сања Вујовић окончала каријеру

Сања Вујовић окончала каријеру

Спортски журнал 12.08.2024
Најбољи леви бек европског и светског првенства баталила рукомет. Српска рукометашица Сања Дамњановић - Вујовић саопштила је одлуку о окончању играчке каријеру. - Осетила сам, једноставно, да је време за крај. Иако често имам… »
"Време је за крај": Српска рукометашица завршила каријеру (видео)

"Време је за крај": Српска рукометашица завршила каријеру (видео)

Вечерње новости 12.08.2024
Српска рукометашица Сања Вујовић Дамњановић саопштила је да је одлучила да заврши играчку каријеру. ФОТО: РСС - Осетила сам, једноставно, да је време за крај. Иако често имам осећај да могу још да одиграм, било је тренутака… »
Легенда окачила патике о клин: Сања Вујовић завршила играчку каријеру! (фото)

Легенда окачила патике о клин: Сања Вујовић завршила играчку каријеру! (фото)

Хот спорт 12.08.2024
Сања Вујовић је одличула да заврши једну велику играчку каријеру! После више од две и по деценије посвећених рукомету, Сања Вујовић, некадашња репрезентативка Србије, одлучила је да заврши своју богату играчку каријеру… »

Вести дана »