Повезане вести

Трамп се вратио на Твитер: Да ли вам је боље сада, него када сам ја био председник?

Трамп се вратио на Твитер: Да ли вам је боље сада, него када сам ја био председник?

Нова 12.08.2024
: Бивши амерички председник, кандидат републиканаца на предстојећим изборима у САД у новембру, Доналд Трамп, поново је данас твитовао на платформи КС (Твитер), што му је други твит после дужег одсуства са те мреже. „Да ли вам је… »
Доналд Трамп поново твитује и оглашава своју предизборну кампању

Доналд Трамп поново твитује и оглашава своју предизборну кампању

Политика 12.08.2024
Бивши амерички председник и председнички кандидат Републиканске странке Доналд Трамп поново твитује, а данас је на платформи Икс објавио видео о својој предизборнојх кампањи. Трамп је некада био познат као можда најистакнутији и… »
(Фото, видео) Да ли вам је боље сада? Трамп поново твитује Ево шта је имао да поручи америчким бирачима

(Фото, видео) Да ли вам је боље сада? Трамп поново твитује Ево шта је имао да поручи америчким бирачима

Дневник 12.08.2024
ВАШИНГТОН: Бивши амерички председник, кандидат републиканаца на предстојећим изборима у САД у новембру, Доналд Трамп, поново је данас твитовао на платформи КС (Твитер), што му је други твит после дужег одсуства са те мреже. Да ли… »
Трамп поново твитује: Да ли вам је боље сада, него када сам ја био председник?

Н1 Инфо 12.08.2024
Подели : Бивши амерички председник, кандидат републиканаца на предстојећим изборима у САД у новембру, Доналд Трамп, поново је твитовао на платформи КС (Твитер), што му је други твит после дужег одсуства са те мреже. „Да ли вам је… »

Еуроневс 12.08.2024
Бивши амерички председник и председнички кандидат Републиканске странке Доналд Трамп поново твитује, а данас је на платформи "КС" објавио видео о својој предизборнојх кампањи. "Да ли вам је боље сада, него када сам ја био… »
Трамп опет "твитује": Бивши председник САД се обратио пратиоцима, брутално спустио Бајдена

Трамп опет "твитује": Бивши председник САД се обратио пратиоцима, брутално спустио Бајдена

Мондо 12.08.2024
У јануару 2021. године, након немира на Капитолу хилу у Вашингтону, Трампу је блокиран налог на Твитеру. Доналд Трамп, бивши амерички председник, кандидат републиканаца на предстојећим изборима у САД у новембру, поново је… »
Трампова кампања променила правац: „Период меденог месеца ће се завршити“

Трампова кампања променила правац: „Период меденог месеца ће се завршити“

Данас 12.08.2024
Доналд Трамп и његова републиканска кампања сада се суочавају са драматично другачијом предизборном трком од пре само три недеље, пре но што је председник САД Џозеф Бајден одустао од своје кандидатуре за новембарски реизбор… »
Бајден: Повукао сам се из кампање да бисмо спречили Трампову победу

Бајден: Повукао сам се из кампање да бисмо спречили Трампову победу

Инсајдер 12.08.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је да се повукао из кампање за реизбор да би Демократска странка могла у потпуности да се концентрише на спречавање бившег председника и републиканског председничког кандидата Доналда Трампа… »
Бајден: Повукао сам се из кампање да бисмо спречили да Трамп победи

Бајден: Повукао сам се из кампање да бисмо спречили да Трамп победи

Политика 12.08.2024
ВАШИНГТОН – Председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден изјавио је да се повукао из кампање за реизбор да би Демократска странка могла у потпуности да се концентрише на спречавање бившег председника и републиканског… »
Бајден коначно открио зашто се повукао из трке за председника САД

Бајден коначно открио зашто се повукао из трке за председника САД

Блиц 12.08.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је да се повукао из кампање за реизбор да би Демократска странка могла у потпуности да се концентрише на спречавање бившег председника и републиканског председничког кандидата Доналда Трампа… »
Бајден: Повукао сам се из кампање да би спречили да Трамп победи

РТВ 12.08.2024
ВАШИНГТОН - Председник САД Џозеф Бајден изјавио је да се повукао из кампање за реизбор да би Демократска странка могла у потпуности да се концентрише на спречавање бившег председника и републиканског председничког кандидата… »

Вести онлине 12.08.2024
Бајден: Повукао сам се из кампање да би спречили Трампа да победи

Бајден: Повукао сам се из кампање да би спречили Трампа да победи

НИН 12.08.2024
Амерички председник Џо Бајден изјавио је да се повукао из кампање за реизбор да би Демократска странка могла у потпуности да се концентрише на спречавање бившег председника и републиканског председничког кандидата Доналда… »
Бајден тврди да се повукао да Би спречио Трампа да победи Камала Харис сада води

Бајден тврди да се повукао да Би спречио Трампа да победи Камала Харис сада води

Дневник 12.08.2024
Бајден открио: Повукао сам се да он не би победио

Бајден открио: Повукао сам се да он не би победио

Б92 12.08.2024
Бајден о повлачењу из председничке трке: Одустао сам од кампање да бисмо спречили да Трамп победи

Бајден о повлачењу из председничке трке: Одустао сам од кампање да бисмо спречили да Трамп победи

Еуроневс 12.08.2024

Вести дана »