Повезане вести

Српски џудиста напада злато у Лос Анђелесу: Након неуспеха у Паризу најавио велике ствари за четири године!

Српски џудиста напада злато у Лос Анђелесу: Након неуспеха у Паризу најавио велике ствари за четири године!

Хот спорт 12.08.2024
Бунчић се нада да би за четири године могао да донесе медаљу у Србију! Репрезентативац Србије у џудоу, Страхиња Бунчић, изразио је наду да ће на Олимпијским играма 2028. године у Лос Анђелесу остварити сан о освајање медаље… »
"Био сам свестан својих квалитета, надам се медаљи у Лос Анђелесу": Страхиња Бунчић после завршених Олимпијских игара

"Био сам свестан својих квалитета, надам се медаљи у Лос Анђелесу": Страхиња Бунчић после завршених Олимпијских игара

Вечерње новости 12.08.2024
Репрезентативац Србије у џуду Страхиња Бунчић рекао је да се нада да ће да освоји медаљу на Олимпијским играма које ће бити одржане 2028. године у Лос Анђелесу. ФОТО: Тањуг/АП Бунчић је учествовао на Олимпијским играма у… »
Српски џудиста већ планира медаљу у Лос Анђелесу

Српски џудиста већ планира медаљу у Лос Анђелесу

Б92 12.08.2024
Репрезентативац Србије у џудоу Страхиња Бунчић нада се да ће да освоји медаљу на Олимпијским играма, које ће бити одржане 2028. године у Лос Анђелесу. Бунчић је учествовао на ОИ у Паризу у категорији до 66 килограма, али је у… »
Бунчић: Надам се да ћу освојити медаљу у Лос Анђелесу

Бунчић: Надам се да ћу освојити медаљу у Лос Анђелесу

Спортски журнал 12.08.2024
Орлови без медаља. Репрезентативац Србије у џудоу Страхиња Бунчић изјавио је да се нада да ће да освоји медаљу на Олимпијским играма, које ће бити одржане 2028. године у Лос Анђелесу. Бунчић је учествовао на Играма у Паризу у… »
Страхиња Бунчић: "Био сам свестан својих квалитета, надам се да ћу освојити медаљу на ОИ у Лос Анђелесу"

Страхиња Бунчић: "Био сам свестан својих квалитета, надам се да ћу освојити медаљу на ОИ у Лос Анђелесу"

Телеграф 12.08.2024
Тим Србије је на Играма у Паризу освојио пет медаља. Репрезентативац Србије у џудоу Страхиња Бунчић изјавио је да се нада да ће да освоји медаљу на Олимпијским играма, које ће бити одржане 2028. године у Лос Анђелесу. Бунчић… »

Вести дана »