Повезане вести
Александра Перишић: Још увек нисам свесна величине ове медаље
Данас 12.08.2024
Репрезентативка Србије у теквонду Александра Перишић изјавила је у Београду да још увек није свесна „величине медаље“ освојене на Олимпијским играма. „Надам се да сам помогла да што више деце почне да се бави овим спортом. Нисам… »
Сусрет Вучића и Ђоковића: Председник Србије се обратио Новаку и насмејао све присутне! (фото+видео)
Хот спорт 12.08.2024
Да ли је реално да Ноле наступи и на следећим Олимпијским играма? Председник Србије, Александар Вучић је приредио свечани пријем за спортисте који су освајали медаље на Олимпијским играма у Паризу. Међу њима, посебан утисак је… »
Перишићева: Није крај, идемо даље!
Спортски журнал 12.08.2024
Олимпијска вицешампионка у теквондоу стигла у Београд. Репрезентативка Србије у теквондоу Александра Перишић поносна је на сребрну медаљу из Париза, у категорији до 67 килограма. - Рекли смо кад смо кретале на пут да се надамо… »
„Све је плански рађено“: Веровали су у себе и кад нико други није!
Хот спорт 12.08.2024
Као и много пута кроз историју, одушевили су нацију новом медаљом. Данас су златни ватерполисти Србије дочекани на аеродрому „Никола Тесла“ уз тактове музике из серије „Отписани“, симболично јер су многи сумњали у њихов успех… »
Каква је то величина: Ватерполисти откривају – „Новак нам је одржао говор!“
Хот спорт 12.08.2024
Заиста прелепо, Новак је показао своју величину пруживши подршку нашим ватерполистима. Данас су златни ватерполисти Србије дочекани на аеродрому „Никола Тесла“ уз тактове музике из серије „Отписани“, симболично јер су многи… »
Милош Ћук: Све је плански рађено, немајте сумње
Спорт клуб 12.08.2024
Играч Милош Ћук истакао је да је поход на златни олимпијски хет-трик на Играма у Паризу 'испрограмиран' до детаља. „Све је плански рађено, од првог до последњег дана. Једино смо мислили да ће са Аустралијом да буде 7:3, а било… »
Александра Перишић: "Иде дочек, мислим да ће ми се ноге одсећи"
Б92 12.08.2024
Српска теквондисткиња Александра Перишић прокоментарисала је освајање сребрне медаље на Олимпијским играма у Паризу. Перишићеву, ватерполисте и Дамира Микеца, у понедељак су дочекали навијачи и медији на аеродрому "Никола… »
Александра Перишић: "Балкон? Ноге ће ми се одсећи..." Микец: "Пре хица сам знао да је злато!"
Спортске.нет 12.08.2024
Након ватерполиста, српској јавности обратили су се и Александра Перишић, освајачица сребра у теквондоу, а након ње и Давор Микец који је заједно са Зораном Аруновић освојио златну медаљу у стрељаштву. "Надали смо се да ћемо… »
Како је изгледао долазак Александре и ватерполиста (ВИДЕО)
Спорт клуб 12.08.2024
У понедељак су у Београд на аеродром "Никола Тесла" у Београду слетели освајачи медаља за Србију на Олимпијским играма. Кошаркаши су дошли дан раније, а сада смо видели ватерполисте, стрелце и Александру Перишић. Сви су они… »
Перишић: Кад будем дошла на балкон, ноге ће ми се одсећи
Спорт клуб 12.08.2024
Александа Перишић, олимпијска вицешампионка у теквондоу стигла је у Београд и на конференцији за медије изнела утиске након великог успеха. Уплакана је била Александра након пораза у финалу јер је веровала да може до злата, али у… »
Вести дана »

Вучић најавио могуће превремене изборе – открио и када би могао да поднесе оставку
РТК пре 5 сатијош 1 повезана

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Туск: Источна стража одговор НАТО Русији да не толеришемо провокације
Данас пре 8 сатијош 3 повезане