Povezane vesti
Pešić: Evropska košarka se približila američkoj, naši momci imaju izuzetan timski duh
Politika 12.08.2024
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić rekao je da se evropska košarka približila američkoj i istakao da su reprezentativci veoma posvećeni igri i da poseduju izuzetan timski duh. "Nama je cilj bio da ovakvom turniru, najjačem u istoriji… »
Pešić: Ne znam da li ću biti trener reprezentacije, idem na odmor
Radio 021 12.08.2024
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić izjavio je da ni on sam trenutno ne zna da li će ostati na čelu reprezentacije. "To ni on (Pešić) ne zna. On sada ide na odmor. Stvarno nemam nikakvog razloga da se sada nešto pravim važan ili da… »
Pešić: Ne znam da li ću ostati na čelu reprezentacije
Nedeljnik 12.08.2024
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić izjavio je danas da ni on sam trenutno ne zna da li će ostati na čelu reprezentacije, sa kojom je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. „To ni on ne zna. On sada ide na odmor. Stvarno… »
Pešić: Ne znam da li ću ostati na čelu reprezentacije, sada idem na odmor
Insajder 12.08.2024
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić kaže da ni on sam trenutno ne zna da li će ostati na čelu reprezentacije, sa kojom je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. 'To ni on (Pešić) ne zna. On sada ide na… »
Pešić: Ne znam da li ću ostati na čelu reprezentacije, sada idem na odmor
Radio sto plus 12.08.2024
“To ni on (Pešić) ne zna. On sada ide na odmor. Stvarno nemam nikakvog razloga da se sada nešto pravim važan ili da pregovaram sa bilo kim. Ja stvarno to ne znam”, rekao je Pešić za Radio-televiziju Srbije. Naveo je da je reprezentaciji na… »
Vesti dana »
Požar u nelegalnom objektu za smeštaj starih u Vojki - dve osobe stradale, dve povređene, 23 evakuisane
RTV pre 2 satajoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 7 satijoš 3 povezane
Kad nas ponovo čeka i do 20 stepeni, jedan datum je ključan: Sutra u Srbiji hladno, ponegde i sneg, a potom sledi novi temperaturni šok
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Predsednik Vučić: Srdačan i sadržajan razgovor sa Donaldom Trampom, verujem da će da poseti Srbiju
Politika pre 1 satjoš 28 povezanih