Повезане вести

Пешић: Европска кошарка се приближила америчкој, наши момци имају изузетан тимски дух

Пешић: Европска кошарка се приближила америчкој, наши момци имају изузетан тимски дух

Политика 12.08.2024
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић рекао је да се европска кошарка приближила америчкој и истакао да су репрезентативци веома посвећени игри и да поседују изузетан тимски дух. "Нама је циљ био да оваквом турниру, најјачем… »
Пешић: Не знам да ли ћу бити тренер репрезентације, идем на одмор

Пешић: Не знам да ли ћу бити тренер репрезентације, идем на одмор

Радио 021 12.08.2024
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић изјавио је да ни он сам тренутно не зна да ли ће остати на челу репрезентације. "То ни он (Пешић) не зна. Он сада иде на одмор. Стварно немам никаквог разлога да се сада нешто правим… »
Пешић: Не знам да ли ћу остати на челу репрезентације

Пешић: Не знам да ли ћу остати на челу репрезентације

Недељник 12.08.2024
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић изјавио је данас да ни он сам тренутно не зна да ли ће остати на челу репрезентације, са којом је освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу. „То ни он не зна. Он сада иде на… »
Пешић: Не знам да ли ћу остати на челу репрезентације, сада идем на одмор

Инсајдер 12.08.2024
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић каже да ни он сам тренутно не зна да ли ће остати на челу репрезентације, са којом је освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу. 'То ни он (Пешић) не зна. Он… »

Радио сто плус 12.08.2024
“То ни он (Пешић) не зна. Он сада иде на одмор. Стварно немам никаквог разлога да се сада нешто правим важан или да преговарам са било ким. Ја стварно то не знам”, рекао је Пешић за Радио-телевизију Србије. Навео је да је… »

Вести дана »