Povezane vesti
"Osećala sam se kao u logoru, drao se i gurao je ljude" Svetlana o neprijatnom iskustvu sa trajekta u Grčkoj
Mondo 12.08.2024
Ova njena objava izazvala je burne reakcije. Neki su u potpunosti opravdavali ponašanje ovog Grka. Većina nas jedva čeka da otputuje u Grčku, ne samo zbog mora i drugih prirodnih lepota, već i zbog samog osećaja tamo - srdačnosti ljudi i gostoprimstva… »
"Drao se na mene, gurao putnike, osećala sam se kao u logoru": Svetlana doživela neprijatnost na trajektu u Grčkoj
Kurir 12.08.2024
Većina nas jedva čeka da otputuje u Grčku, ne samo zbog mora i drugih prirodnih lepota, već i zbog samog osećaja tamo - srdačnosti ljudi i gostoprimstva. Međutim, jedna Svetlana doživela je neprijatno iskustvo na letovanju kada se zaposleni na jednom… »
Jasmina krenula u Grčku pa na trajektu doživela ogromnu neprijatnost: : "ovo je žalosno, neće me videti više"
Blic 12.08.2024
Putovanje trajektom na Skopelos u Grčkoj, koje je trebalo da bude prijatan doživljaj, za Srpkinju Svetlanu se pretvorilo u neprijatno iskustvo zbog kog je ostala i više nego užasnuta. Zbog neprofesionalnog ponašanja osoblja na trajektu, sa kojima je… »
Vesti dana »

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
N1 Info pre 31 minutajoš 30 povezanih

Otišao iz zvezde i odmah pokazao klasu! Andrej Đurić blista u dresu Malmea: Proglašen za igrača meča derbija protiv Kopenhagena, navijači ga već obožavaju...
Kurir pre 11 minutajoš 39 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 1 satjoš 52 povezane