Повезане вести
"Осећала сам се као у логору, драо се и гурао је људе" Светлана о непријатном искуству са трајекта у Грчкој
Мондо 12.08.2024
Ова њена објава изазвала је бурне реакције. Неки су у потпуности оправдавали понашање овог Грка. Већина нас једва чека да отпутује у Грчку, не само због мора и других природних лепота, већ и због самог осећаја тамо - срдачности… »
"Драо се на мене, гурао путнике, осећала сам се као у логору": Светлана доживела непријатност на трајекту у Грчкој
Курир 12.08.2024
Већина нас једва чека да отпутује у Грчку, не само због мора и других природних лепота, већ и због самог осећаја тамо - срдачности људи и гостопримства. Међутим, једна Светлана доживела је непријатно искуство на летовању када… »
Јасмина кренула у Грчку па на трајекту доживела огромну непријатност: : "ово је жалосно, неће ме видети више"
Блиц 12.08.2024
Путовање трајектом на Скопелос у Грчкој, које је требало да буде пријатан доживљај, за Српкињу Светлану се претворило у непријатно искуство због ког је остала и више него ужаснута. Због непрофесионалног понашања особља на… »
Вести дана »
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 6 минутајош 29 повезаних
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 1 сатјош 20 повезаних
Ђурић: Спајићева изјава потврђује тезу Вучића да је регион јачи заједно
Еуроневс пре 5 минутајош 29 повезаних