Povezane vesti
"Osećala sam se kao u logoru, drao se i gurao je ljude" Svetlana o neprijatnom iskustvu sa trajekta u Grčkoj
Mondo 12.08.2024
Ova njena objava izazvala je burne reakcije. Neki su u potpunosti opravdavali ponašanje ovog Grka. Većina nas jedva čeka da otputuje u Grčku, ne samo zbog mora i drugih prirodnih lepota, već i zbog samog osećaja tamo - srdačnosti ljudi i… »
"Drao se na mene, gurao putnike, osećala sam se kao u logoru": Svetlana doživela neprijatnost na trajektu u Grčkoj
Kurir 12.08.2024
Većina nas jedva čeka da otputuje u Grčku, ne samo zbog mora i drugih prirodnih lepota, već i zbog samog osećaja tamo - srdačnosti ljudi i gostoprimstva. Međutim, jedna Svetlana doživela je neprijatno iskustvo na letovanju kada se zaposleni na… »
Jasmina krenula u Grčku pa na trajektu doživela ogromnu neprijatnost: : "ovo je žalosno, neće me videti više"
Blic 12.08.2024
Putovanje trajektom na Skopelos u Grčkoj, koje je trebalo da bude prijatan doživljaj, za Srpkinju Svetlanu se pretvorilo u neprijatno iskustvo zbog kog je ostala i više nego užasnuta. Zbog neprofesionalnog ponašanja osoblja na trajektu, sa kojima je… »
Vesti dana »
PREMINUO MIODRAG KOSTIĆ: Ugledni biznismen, osnivač i predsednik MK Group umro u 66. godini
Kurir pre 35 minutajoš 31 povezana
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Stanje troje povređenih u obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu i dalje kritično
Beta pre 41 minutajoš 16 povezanih
Tramp će poveriti Masku i Ramasvaniju vođenje sekretarijata za efikasnost vlade, a Hegestu odbranu
Beta pre 35 minutajoš 6 povezanih
Rusija izvela napad na Ukrajinu krstarećim raketama i dronovima, na udaru Kijev
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih