Povezane vesti
Aleksandra Perišić i njena poruka dana: „Oduvek sam to sanjala. Snovi se ostvaruju!“
Hot sport 12.08.2024
Ona je još uvek vrlo mlada, verujemo da ono najbolje tek sledi! U srcu Beograda, srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić dočekana je s ovacijama na balkonu gradske skupštine, nakon što je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Ova… »
Perišić: "Snovi se ostvaruju"
B92 12.08.2024
Srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić bila je oduševljena dočekom na balkonu skupštine grada. Aleksandra je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila srebrnu medalju. "Oduvek sam to sanjala. Snovi se ostvaruju, uspela sam jedan", rekla je Perišić… »
Perišićeva sa osmehom: "Ovo je tek početak!"
Večernje novosti 12.08.2024
Taekvondistkinja Aleksandra Perišić osvojila je srebro na Olimpijskim igrama, a sada je za Radio-televziju Srbije rekla da je ovo samo početak. Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović Perišićeva je rekla da je oduvek želela da se nađe na balkonu. - Pa oduvek sam… »
Vesti dana »
Merc posle debakla CDU: Rezultat u Meklenburgu je katastrofa, ali reforme moraju da se nastave
Euronews pre 22 minutajoš 41 povezana
Ko sve ima pravo na 6.000 dinara? Prijava traje još sutra, evo kada počinje isplata
Euronews pre 8 satijoš 28 povezanih
HALA „ČAIR“ SLAVI POBEDU SRBIJE: Trijumf nad Litvanijom od 4:0, Milić stavio tačku na uspešan vikend
Glas juga pre 57 minutajoš 29 povezanih
Poskupljenja ne staju: Skuplji kafa, meso, gorivo i dokumenta, a moguća i nova cena struje
IndeksOnline pre 10 satijoš 6 povezanih