Povezane vesti
Vladimir Arsenijević: Živimo u zemlji „s druge strane ogledala“ gde je doslovno sve naopako
N1 Info 12.08.2024
Podeli : Književnik Vladimir Arsenijević izjavio je da se Beograd od otvorenog grada preko noći pretvorio u nešto mračno i zatvoreno, a Srbija postala zemlja "s druge strane ogledala gde je doslovno sve naopako". Imam utisak da je interesovanje za knjige… »
Vladimir Arsenijević za Nova.rs: Beograd se od otvorenog grada preko noći pretvorio u nešto mračno, a Srbija u zemlju u kojoj…
Nova 12.08.2024
: Imam utisak da je interesovanje za knjige koje pišem poprilično splasnulo poslednjih nekoliko godina, posebno u regionu. Moguće je da je, ipak, došlo do izvesne smene generacija i da je prirodno da se interesovanje koja vaš kreativni rad izaziva… »
Vladimir Arsenijević za Nova.rs: Beograd se od otvorenog grada preko noći pretvorio u nešto mračno, a Srbija u zemlju u kojoj…
Nova 12.08.2024
: Imam utisak da je interesovanje za knjige koje pišem poprilično splasnulo poslednjih nekoliko godina, posebno u regionu. Moguće je da je, ipak, došlo do izvesne smene generacija i da je prirodno da se interesovanje koja vaš kreativni rad izaziva… »
Vesti dana »
Kako će se kupovati gorivo u mestima gde ima samo NIS-ovih pumpi? Nije ih malo, a nekima je najbliža na 40 kilometara
Kurir pre 3 minutajoš 29 povezanih
Uhapšen kamiondžija iz Leskovca: Usmrtio staricu, pa pobegao s lica mesta
B92 pre 33 minutajoš 33 povezane
Nesreća u Hrvatskoj: Dvojica migranata nastradala u Savi, više od deset spašeno
Danas pre 53 minutajoš 31 povezana
Šapić: Svi saobraćajni projekti u gradu napreduju po planu, Novi srpski most 2027. godine u punom kapacitetu
Telegraf pre 17 minutajoš 25 povezanih