Povezane vesti
Vladimir Arsenijević: Živimo u zemlji „s druge strane ogledala“ gde je doslovno sve naopako
N1 Info 12.08.2024
Podeli : Književnik Vladimir Arsenijević izjavio je da se Beograd od otvorenog grada preko noći pretvorio u nešto mračno i zatvoreno, a Srbija postala zemlja "s druge strane ogledala gde je doslovno sve naopako". Imam utisak da je interesovanje za knjige… »
Vladimir Arsenijević za Nova.rs: Beograd se od otvorenog grada preko noći pretvorio u nešto mračno, a Srbija u zemlju u kojoj…
Nova 12.08.2024
: Imam utisak da je interesovanje za knjige koje pišem poprilično splasnulo poslednjih nekoliko godina, posebno u regionu. Moguće je da je, ipak, došlo do izvesne smene generacija i da je prirodno da se interesovanje koja vaš kreativni rad izaziva… »
Vladimir Arsenijević za Nova.rs: Beograd se od otvorenog grada preko noći pretvorio u nešto mračno, a Srbija u zemlju u kojoj…
Nova 12.08.2024
: Imam utisak da je interesovanje za knjige koje pišem poprilično splasnulo poslednjih nekoliko godina, posebno u regionu. Moguće je da je, ipak, došlo do izvesne smene generacija i da je prirodno da se interesovanje koja vaš kreativni rad izaziva… »
Vesti dana »

Tramp preti Avganistanu sankcijama ako talibani ne vrate Americi vazduhoplovnu bazu Bagram
Danas pre 49 minutajoš 11 povezanih

Tri osobe životno ugrožene nakon udesa na sajmu Svi prebačeni na odeljenje reanimacije
Alo pre 49 minutajoš 20 povezanih

Tramp ukazao na licemerje Evrope "Hoćete kraj rata u Ukrajini? Učinite to odmah!"
Alo pre 19 minutajoš 8 povezanih