Повезане вести
Драгослав Павловић (СНС) изабран за градоначелника Ниша, опозиција није гласала
НИН 13.08.2024
Драгослав Павловић изабран је рано јутрос на седници Скупштине града Ниша за градоначелника тог града. За Павловића је јутрос у 4.30 гласао 31 одборник власти, док опозиција није гласала. Павловић је са листе "Александар Вучић -… »
Социјалиста Игор Новаковић изабран за председника Скупштине Ниша
Радио 021 13.08.2024
Социјалиста Игор Новаковић изабран је након другог гласања за председника Скупштине града Ниша, јавиле су Јужне вести. Након што је доктор Драган Милић на мрежи Икс објавио да Новаковић није изабран за јер је комисија са пет… »
За председника Скупштине града Ниша изабран Игор Новаковић, са листе „Александар Вучић- Ниш сутра“, иако је избор потврдила…
Данас 13.08.2024
Скупштина града Ниша касно вечерас за председника је изабрала Игора Новаковића, кандидата листе „Александар Вучић- Ниш сутра“ и функционера Социјалистичке партије Србије, иако је његов избор верификовала мањина чланова… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 2 сатајош 50 повезаних
Украјини прети капитулација: Цуре детаљи новог америчког плана због ког Путин трља руке
Нова пре 54 минутајош 47 повезаних
Проглашене ванредне одбране од поплава на територији Јужне Мораве; ванредно и у Лебану
РТС пре 3 сатајош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 7 сатијош 32 повезане