Повезане вести

Шта сам ја, чистачица? Ђани за Курир открио шта се дешавало иза кулиса прославе олимпијаца (аудио видео)

Шта сам ја, чистачица? Ђани за Курир открио шта се дешавало иза кулиса прославе олимпијаца (аудио видео)

Курир 13.08.2024
Радиша Трајковић Ђани током прошле ноћи међу првима је стигао на прославу српских спортиста у једном престоничком локалу у ком је требало да наступа и развесели успешне спортисте који су се из Париза вратили са медаљама. Ипак… »
Шушка се да је ова бомба нова девојка Богдана Богдановића? Бринета и кошаркаш нису се одвајали на прослави

Шушка се да је ова бомба нова девојка Богдана Богдановића? Бринета и кошаркаш нису се одвајали на прослави

Телеграф 13.08.2024
Препоручујемо. Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић је на журку поводом прославе олимпијских медаља дошао сам. Међутим, шушка се да се унутра, односно у локалу није одвајао од згодне бринете по имену… »
Карлеуша подржала Ђанија, поменула једну певачицу: "Је л' је реално да јој нико није отео микрофон..."

Карлеуша подржала Ђанија, поменула једну певачицу: "Је л' је реално да јој нико није отео микрофон..."

Телеграф 13.08.2024
Препоручујемо. Поп дива Јелена Карлеуша стала је у одбрану фолкера Радише Трајковића Ђанија, који синоћ није дошао на ред да запева спортистима на слављу које је приређено у њихову част. Гала славље којем су присуствовали… »
Огласила се Даница Црногорчевић након емотивног наступа на прослави наших спортиста! Новаку Ђоковићу упутила моћну поруку фото…

Огласила се Даница Црногорчевић након емотивног наступа на прослави наших спортиста! Новаку Ђоковићу упутила моћну поруку фото…

Курир 13.08.2024
Даница Црногорчевић је једна од омиљених певачица нашег најуспешнијег тенисера Новака Ђоковића, наступила је синоћ на посебној прослави поводом изванредног успеха наших спортиста на Олимпијади у Паризу. Ова свечаност одржана је… »
"Да певам у 7 ујутру, шта сам ја чистачица?!" Ђани бесан као рис открио детаље са прославе наших олимпијаца

"Да певам у 7 ујутру, шта сам ја чистачица?!" Ђани бесан као рис открио детаље са прославе наших олимпијаца

Телеграф 13.08.2024
Препоручујемо. Фолкер Радиша Трајковић Ђани током прошле ноћи међу првима је стигао на прославу наших олимпијских победника. Он је у "Националној класи" требало да наступи и развесели успешне спортисте који су се из Париза… »
Ево како изгледа бринета за коју се шушка да је богданова девојка! Кошаркаш је одлепио за њом: Први је пришао, лајковао све…

Ево како изгледа бринета за коју се шушка да је богданова девојка! Кошаркаш је одлепио за њом: Први је пришао, лајковао све…

Курир 13.08.2024
Српски спортисти након дочека испред Скупштине отишли су на прославу поводом успеха на Олимпијади. Већина спортиста стигло је на славље са лепшим половинама, међутим, кошаркаш Богдан Богдановић дошао је сам. Ипак, када је почело… »
Откривено ко је брутална бринета Богдана Богдановића: Ево где су се упознали и како изгледа згодна дизајнерка

Откривено ко је брутална бринета Богдана Богдановића: Ево где су се упознали и како изгледа згодна дизајнерка

Мондо 13.08.2024
Српски спортисти након дочека испред Скупштине отишли су на прославу поводом успеха на Олимпијади, где су им се придружиле и лепше половине и чланови породица. Мистериозна бринета Богдана Богдановића свима је привукла пажњу… »
"То је њихов образ, испали су нефер": Ђани тврди да је понижен на прослави Олимпијаца, а сад се огласила Слађа

"То је њихов образ, испали су нефер": Ђани тврди да је понижен на прослави Олимпијаца, а сад се огласила Слађа

Мондо 13.08.2024
Радиша Трајковић Ђани разочаран је након прославе наших Олимпијаца, јер од колега није стигао на ред да било шта отпева. Српски олимпијци су након дочека испред Старог двора, славље поводом успеха на Олимпијским играма наставили… »
Бесна ђанијева суруга открила шта се заправо десило на прослави: Није хтео да се отима за микрофон са госпођицама које су…

Бесна ђанијева суруга открила шта се заправо десило на прослави: Није хтео да се отима за микрофон са госпођицама које су…

Курир 13.08.2024
Након што се фолкер Радиша Трајковић Ђани огласио јутрос, након славља у част спортиста, на којем је, како је написао "понижен" од стране колега, јер није стигао на ред да изађе на бину, огласила се и његова супруга Слађа… »
Ко је фатална бринета која се није одвајала од Богдановића: Смувао лепотицу, а пре ње љубио ћерку колеге, мисицу

Ко је фатална бринета која се није одвајала од Богдановића: Смувао лепотицу, а пре ње љубио ћерку колеге, мисицу

Мондо 13.08.2024
Богдановић је познат по везама са многим атрактивним дамама, а медији не престају да спекулишу о његовим романтичним авантурама. Српски олимпијци су након спектакуларног дочека испред Белог двора наставили са слављем у једном… »
Огласила се Ђанијева супруга: "Мртав уморан је дошао, али ту су наше фине госпођице које певају"

Огласила се Ђанијева супруга: "Мртав уморан је дошао, али ту су наше фине госпођице које певају"

Телеграф 13.08.2024
Препоручујемо. Након што се фолкер Радиша Трајковић Ђани огласио јутрос, након славља у част спортиста, на којем је, како је написао "понижен" од стране колега, јер није стигао на ред да изађе на бину, огласила се за Телеграф… »
ЈК подржала Ђанија после понижења на прослави: Она јој се посебно нашла на тапету: "Небитна је…"

ЈК подржала Ђанија после понижења на прослави: Она јој се посебно нашла на тапету: "Небитна је…"

Курир 13.08.2024
Након што се Радиша Трајковић Ђани огласио после прославе наших олимпијаца, па је открио да је разочаран јер од других колега није могао да отпева ниједну песму иако је дошао међу првима, а да је међу последњима и отишао… »
С чијом се женом Јелена Ђоковић синоћ једино дружила: Супругу олимпијца обожава, а на прослави се нису развдајале

С чијом се женом Јелена Ђоковић синоћ једино дружила: Супругу олимпијца обожава, а на прослави се нису развдајале

Мондо 13.08.2024
Јелена Ђоковић је, судећи по фотографијама и снимцима најближа са супругом легендарног кошаркаша. Српски олимпијци су након спектакуларног дочека испред Старог двора наставили са слављем у једном престоничком клубу, а пажњу… »
Шта се десило на журки спортиста због које је Ђани полудео? Понижен дошао кући, испливала сатница певача

Шта се десило на журки спортиста због које је Ђани полудео? Понижен дошао кући, испливала сатница певача

Мондо 13.08.2024
Радиша Трајковић Ђани огласио се након прославе српских олимпијаца истичући да се кући вратио разочаран. Радиша Трајковић Ђани био је на списку певача који су забављали српске олимпијце који су се вратили из Париза. Поред њега… »
Спајали је са Душком Тошићем, сад певала спортистима: Ко је Ина Гардијан? Карлеушу "одувала" једном реченицом

Спајали је са Душком Тошићем, сад певала спортистима: Ко је Ина Гардијан? Карлеушу "одувала" једном реченицом

Мондо 13.08.2024
Певачица Ина Гардијан забављала је српске спортисте на прослави поводом завршетка Олимпијских игара. Српски олимпијци званично су се вратили из Париза и у Београду прославили крај Олимпијских игара. Најпре су се окупили на… »
"Био сам на слављу, ал' сам понижен": Ђани бесан након прославе спортиста, договор нису испоштовали

"Био сам на слављу, ал' сам понижен": Ђани бесан након прославе спортиста, договор нису испоштовали

Мондо 13.08.2024
Радиша Трајковић Ђани се огласио на свом Инстаграму и открио шта га је наљутило на прослави наших спортиста којима је требало да пева. Српски олимпијци су након дочека испред Старог двора, славље поводом успеха на Олимпијским… »
Спортисти у трансу, а она у никад краћој хаљини: Милица Павловић направила лом, а ево ко је био у првом реду

Спортисти у трансу, а она у никад краћој хаљини: Милица Павловић направила лом, а ево ко је био у првом реду

Мондо 13.08.2024
Милица Павловић била је гост изненађења на журци наших спортиста који су се вратили са Олимпијских игара. Српски олимпијци су након спектакуларног дочека и весеља испред Старог двора, традиционално продужили на журку на којој… »

Вести дана »