Povezane vesti

Čemu li se nada Partizan

Čemu li se nada Partizan

Politika 13.08.2024
„Crno-beli” ni u Zaječaru nisu znali šta će s loptom, pa da bi protiv Lugana u Švajcarskoj ostvarili cilj moraće da se preporode, jer, eto, protiv njih je i IMT ušao u okršaj da da gol ili dva. O Partizanovom izletu u Zaječar, na susret s… »
Bivši igrač Partizana opleo po svom klubu: „Teško mi pada sve ovo, ne smem da gledam utakmice!“

Bivši igrač Partizana opleo po svom klubu: „Teško mi pada sve ovo, ne smem da gledam utakmice!“

Hot sport 13.08.2024
Partizan ima ozbiljne probleme na početku sezone, a njihov kraj se ne nazire! Fudbaleri Partizana odigrali su razočaravajuću utakmicu u četvrtom kolu Superlige Srbije, gde su remizirali sa ekipom IMT-a iz Novog Beograda rezultatom 0:0. Ovaj… »
"Ne smem da gledam Partizan"

"Ne smem da gledam Partizan"

B92 13.08.2024
Fudbaleri Partizana odigrali su lošu utakmicu u četvrtom kolu Superlige Srbije protiv IMT. Crno-beli su remizirali sa ekipom sa Novog Beograda 0:0 i tako prvi put u ovoj sezoni nisu uspeli da sa jedne utakmice u domaćem šampionatu odnesu tri boda. O… »
Bivši napadač crno-belih nikako nije zadovoljan: „Neka bar prepišu od košarkaškog kluba, to im je pravi recept!“

Bivši napadač crno-belih nikako nije zadovoljan: „Neka bar prepišu od košarkaškog kluba, to im je pravi recept!“

Hot sport 13.08.2024
„Da su onih godina hteli, ja bih ceo život ostao u Humskoj, ne bih nigde mrdnuo!“ Partizan nije uspeo da pobedi IMT na gostovanju u Zaječaru. Prvo poluvreme utakmice obeleženo je slabom igrom, daleko od očekivanog nivoa, posebno u fazi napada gde… »
Bivši golgeter crno-belih: "Igrači kada izgube poverenje u upravu, tada to pokazuju i na terenu..."

Bivši golgeter crno-belih: "Igrači kada izgube poverenje u upravu, tada to pokazuju i na terenu..."

Sportske.net 13.08.2024
Partizan nije ništa pokazao u Zaječaru. U prvom poluvremenu igra je bila veoma slaba, daleko od očekivane, posebno u fazi napada gde su crno-beli delovali neubojito, jalovo, bez prave šanse. I onda u drugom je postignut gol, ali je poništen zbog… »

Vesti dana »