Povezane vesti
Izrael se sprema za totalni rat: Kopaju se bunkeri, gomilaju zalihe, očekuje se veliki napad Irana
Nova 13.08.2024
: Izrael, jedna od tehnološki vodećih država na svetu, na staromodne, ali pametne načine se priprema za mogući masovni napad Irana, kao osvetu za sramotu koju su doživeli kada su Izraelci u Teheranu likvidirali Ismaila Hanijea, političkog vođu Hamasa… »
Bela kuća upozorila: Iran ove nedelje napada Izrael! Pripreme za veliki rat počele: Kopaju se bunkeri, dele satelitski telefoni…
Kurir 13.08.2024
Napad Irana na Izrael bi mogao biti ove nedelje, tvrde u Beloj kući. To se poklapa na saznanja izraelskih obaveštajnih službi koje su dobile informacije da će veliki iranski napad biti pokrenut za nekoliko dana. Prema izvorima izraelskih medija… »
Počele pripreme za totalni rat: Kopaju se bunkeri, gomilaju zalihe, Izraelci dele satelitske telefone:"Ovo je kritično"
Blic 13.08.2024
Izrael, jedna od tehnološki vodećih država na svetu, na staromodne, ali pametne načine se priprema za mogući masovni napad Irana, kao osvetu za sramotu koju su doživeli kada su Izraelci u Teheranu likvidirali Ismaila Hanijea, političkog vođu Hamasa… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 35 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 20 minutajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 20 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana