Povezane vesti
Poslanik PDK: Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje
N1 Info 13.08.2024
Podeli : Poslanik Demokratske partije Kosova (PDK) Bekim Hadžiju (Bekim Haxhiu), zajedno sa više hiljada građana Kosova, prisustovao je sahrani Fatona Hajrizija, kome je poslednji ispraćaj priređen na ceremoniji održanoj u Donjoj Klini. "Ko ubije… »
Poslanik DPK: Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje
Euronews 13.08.2024
Poslanik Demokratske partije Kosova Bekim Hadžiju poručio je da svako ko ubije srpskog policajca ima njegovo poštovanje. Hadžiju je to objavio na Fejsbuku, nakon što je prisustvovao sahrani Fatona Hajrizija u Donjoj Klini. U objavi na Fejsbuku… »
Skandalozna izjava prištinskog političara koji veliča ubicu Hadžiju: Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje
Kurir 13.08.2024
Poslanik Demokratske partije Kosova Bekim Hadžiju poručio je da svako ko ubije srpskog policajca ima njegovo poštovanje. Hadžiju je to objavio na Fejsbuku, nakon što je prisustvovao sahrani Fatona Hajrizija u Donjoj Klini. U objavi na Fejsbuku… »
Poslanik Demokratske partije Kosova: Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje
Radio 021 13.08.2024
Poslanik Demokratske partije Kosova (PDK) Bekim Hadžiju, zajedno sa više hiljada građana Kosova, prisustovao je sahrani Fatona Hajrizija u Donjoj Klini. "Ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje", naveo je Hadžiju na svom Fejsbuk nalogu. U… »
Poslanik PDK: Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje
Novi magazin 13.08.2024
Poslanik Demokratske partije Kosova (PDK) Bekim Hadžiju (Bekim Haxhiu), zajedno sa više hiljada građana Kosova, prisustovao je sahrani Fatona Hajrizija, kome je poslednji ispraćaj priređen na ceremoniji održanoj u Donjoj Klini. "Ko ubije srpskog… »
Bekim Hadžiju: Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje
Danas 13.08.2024
Poslanik Demokratske partije Kosova (PDK) Bekim Hadžiju (Bekim Haxhiu), zajedno sa više hiljada građana Kosova, prisustovao je sahrani Fatona Hajrizija, kome je poslednji ispraćaj priređen na ceremoniji održanoj u Donjoj Klini. U objavi na… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 4 satijoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 35 minutajoš 42 povezane