Повезане вести

Станојевић: Одустати нећу, могу само да ме отерају (видео)

Станојевић: Одустати нећу, могу само да ме отерају (видео)

Спортски журнал 13.08.2024
Тренер црно-белих је рекао да је дошао у Партизан због обећања да ће клуб имати фер третман од судија. Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да је изузетно разочаран суђењем на првенственој утакмици… »
Станојевић је био у праву

Станојевић је био у праву

Изјава Партизановог тренера „више ме брине напад, него одбрана” после 2:6 с Динамом у гро-плану по ремију без голова са ИМТ-ом. Има ли из угла црно-белих у пласту незадовољства проузрокованог ремијем са ИМТ-ом сламка доброг за… »
Станојевић: Били смо опасни, али то и даље није Партизан који ја желим код куће

Станојевић: Били смо опасни, али то и даље није Партизан који ја желим код куће

Резултат није повољан, али је „активан“. Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да његов тим има активан резултат у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе против Лугана у Швајцарској и… »
Александар Станојевић разочаран односом судија према Партизану, сумња у првог човека државе

Александар Станојевић разочаран односом судија према Партизану, сумња у првог човека државе

Данас 13.08.2024
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да је изузетно разочаран суђењем на првенственој утакмици са ИМТ-ом у Зајечару, која је завршена без голова, и додао да се осећа пониженим, тим пре што људи који… »
Станојевић пред лугано: „Салдања није одрадио ниједан тренинг!“ (видео)

Станојевић пред лугано: „Салдања није одрадио ниједан тренинг!“ (видео)

Хот спорт 13.08.2024
Нема сумње да их очекује тежак посао. Партизан се у оквиру реванш сусрета за улазак у групну фазу Лиге Европе састаје са Луганом, а тај меч ће се играти у Туну, на вештачкој подлози. На конференцији за штампу данас се појавио… »
Никад бурније обраћање Александра Станојевића: Ово је понижење за сваког навијача Партизана!

Никад бурније обраћање Александра Станојевића: Ово је понижење за сваког навијача Партизана!

Мондо 13.08.2024
Шеф стручног штаба Партизана у први план није ставио меч против Лугана, већ теме које сматра за проблематичне у српском фудбалу. Фудбалски клуб Партизан има важан посао у трећем колу квалификација за Лигу Европе, пошто у реваншу… »
Станојевић: "Нећемо да ћутимо око ових ствари, не дам да нас газе"

Станојевић: "Нећемо да ћутимо око ових ствари, не дам да нас газе"

Б92 13.08.2024
Тренер фудбалера Партизана говорио је пред утакмицу са Луганом на конференцији за медије. "Што се тиче утакмице са Луганом, ми још нисмо имали тренинг, имаћемо вечерас, тако да ћемо имати јасну кадровску ситуавију. Салдања није… »
Станојевић о Лугану: Активан је резултат, хоћемо даље

Станојевић о Лугану: Активан је резултат, хоћемо даље

Спорт клуб 13.08.2024
Пред Партизаном је тежак задатак - победити Лугано са два гола разлике у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе. Ипак, резултат је активан, па играчи са тренером Александром Станојевићем имају чему да се надају… »

Вести дана »