Повезане вести

Станојевић: Потпуно смо понижени, сумњам да се власт меша

Станојевић: Потпуно смо понижени, сумњам да се власт меша

Спорт клуб 13.08.2024
Дешавања из Зајечара су подигла прашину, а Станојевић се први пут огласио после утакмице, и то оштро. Станојевић је видно разочаран почео о дешавањима у Зајечару: „Понижени смо и не знам на који начин да коментаришем то… »
Партизан у проблему пред Лугано: Салдања не тренира са екипом!

Партизан у проблему пред Лугано: Салдања не тренира са екипом!

Мондо 13.08.2024
Један од најбољих игра ацрно-белих тренутно није на располагању. Фудбалски клуб Партизан има тежак посао да на гостовању Лугану надокнади заостатак из првог меча, а један од највећих хендикепа за Александра Станојевића могао… »
Главобоља за станојевића: Салдања не тренира, велико питање је да ли ће заиграти против Лугана!

Главобоља за станојевића: Салдања не тренира, велико питање је да ли ће заиграти против Лугана!

Хот спорт 13.08.2024
Станојевић је нагласио највећи проблем који екипа Партизана тренутно има! После елиминације из квалификација за Лигу шампиона, фудбалери Партизана суочавају се са још једним изазовом на европској сцени. Српски представник није… »
Станојевић о утакмици са Луганом: "Није ово Партизан који желим!"

Станојевић о утакмици са Луганом: "Није ово Партизан који желим!"

Спортске.нет 13.08.2024
На конференцији за медије пред реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу Европе између Лугана и Партизана појавио се Александар Станојевић. После турбулентних седам дана где је Партизан поражен од Лугана у првој утакмици… »
Станојевић: "Сумњам да је најважнији човек у држави рекао да играју два бонуса, ја сам понижен"

Станојевић: "Сумњам да је најважнији човек у држави рекао да играју два бонуса, ја сам понижен"

Спортске.нет 13.08.2024
Након што се обраћао медијима због утакмице у Лугану, Станојевића су новинари упитали о ситуацији која се десила на мечу против ИМТ-а и о суђењу на том мечу где је добио и црвени картон. Након тога је кренуло његово… »
Станојевић љут као рис: „Понижени смо – Правимо лакрдију!“ (видео)

Станојевић љут као рис: „Понижени смо – Правимо лакрдију!“ (видео)

Хот спорт 13.08.2024
Никада га нисмо видели овако бесног. Партизан се у оквиру реванш сусрета за улазак у групну фазу Лиге Европе састаје са Луганом, а тај меч ће се играти у Туну, на вештачкој подлози. На конференцији за штампу данас се појавио… »

Вести дана »