Povezane vesti
„Želeli smo da pokažemo da nismo slučajno ušli u superligu“: Heroj Tekstilca prezadovoljan nakon tri boda na strani! (video)…
Hot sport 13.08.2024
Ostaće upisano zlatnim slovima u istoriji Tekstilca, da im je Davidović doneo prvu pobedu u najjačem rangu srpskog fudbala. Tekstilac je na gostovanju ekipi Mladosti iz Lučana uspeo da dođe do pobede i prva tri boda u Superligi Srbije. „Šou je ukrao“… »
Davidović za SK: Srećan sam zbog golova i prve pobede u SLS
Sport klub 13.08.2024
Fudbaler Tekstilca Ivan Davidović koji je obeležio četvrto kolo Super lige Srbije u razgovoru za Sport klub govorio je o debitanskoj sezoni u elitnoj ligi srpskog fudbala, golovima i planovima za budućnost. Tekstilac je proteklog vikenda zabeležio prvu… »
Vesti dana »

Ukrajina u panici da će Tramp predati Putinu ključnu teritoriju, grčevito je brane: "Putin će ga preveslati"
Telegraf pre 20 minutajoš 26 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Crna Gora: U Gornjim Rogamima evakuisano nekoliko porodica; Srbija uputila "kamov" kao pomoć u gašenju požara
RTV pre 10 minutajoš 55 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 60 povezanih