Povezane vesti
Huti upali u sedište UN u Sani: Pobunjenici zaplenili dokumenta, vozila, iznosili i nameštaj
Kurir 13.08.2024
Jemenski pobunjenici Huti upali su u sedište Kancelarije Ujedinjenih nacija za ljudska prava u Sani i zaplenili dokumenta, vozila i nameštaj. Visoki komesar UN za ljudska prava Folker Tirk je saopštio da su pobunjenici to uradili još 3. avgusta i… »
Jemenski pobunjenici upali u prostorije UN u Sani i zaplenili dokumenta, vozila i nameštaj
N1 Info 13.08.2024
Podeli : Jemenski pobunjenici Huti upali su u sedište Kancelarije Ujedinjenih nacija za ljudska prava u Sani i zaplenili dokumenta, vozila i nameštaj. Visoki komesar UN za ljudska prava Folker Tirk je saopštio da su pobunjenici to uradili još 3… »
Vesti dana »
Bilčik za RTS: Pozdravljam poziv na dijalog, Univerzitet ima veliku odgovornost
RTS pre 9 minutajoš 13 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 14 minutajoš 33 povezane
Nis zvanično zatražio odlaganje sankcija: Ovo je novi potez, zahtev podržale Vlade Srbije i Mađarske
Kurir pre 32 minutajoš 22 povezane
"Ljudi u Americi šokirani prvim potezima Donalda Trampa" Jelača: Niko ne veruje da je u stanju da nanese toliku štetu sopstvenom narodu
Kurir pre 50 minutajoš 34 povezane