Повезане вести

Локални фронт: Активиста Коловић, после привођења, пуштен из полиције

Локални фронт: Активиста Коловић, после привођења, пуштен из полиције

Инсајдер 13.08.2024
Удружење Локални фронт из Краљева саопштило је да је њихов активиста Михаило Коловић пуштен из полиције, након што је приведен у уторак 13. августа у Београду. То удружење је на мрежи Икс (КС) написало да се ради о 'класичном… »
Локални фронт:У Београду, активиста Коловић, након што је приведен, пуштен из полиције

Локални фронт:У Београду, активиста Коловић, након што је приведен, пуштен из полиције

Нови магазин 13.08.2024
Удружење Локални фронт из Краљева саопштило је да је њихов активиста Михаило Коловић пуштен из полиције, након што је приведен у уторак 13. августа у Београду. То удружење је на мрежи "Икс" (КС) написало да се ради о… »
Активиста Локалног фронта пуштен на слободу: „Нису ми откривали због чега сам ту, само су рекли да имају налог за моје…

Активиста Локалног фронта пуштен на слободу: „Нису ми откривали због чега сам ту, само су рекли да имају налог за моје…

Нова 13.08.2024
: Активиста Локалног фронта Михаило Коловић који је ухапшен данас у Београду пуштен је на слободу. Коловић је приведен у стану у Београду у ком живи са девојком, а инспектори који су га привели навели су му само да имају налог за… »
Удружење Локални фронт саопштило да је њихов активиста пуштен након саслушања у Београду

Удружење Локални фронт саопштило да је њихов активиста пуштен након саслушања у Београду

Слободна Европа 13.08.2024
Удружење грађана Локални фронт из Краљева саопштило је да је њихов активиста Михаило Коловић пуштен из полиције, након што је приведен у уторак 13. августа у Београду. "Класично застрашивање, изјава, тачно 4 сата задржавања… »
Активиста Локалног фронта пуштен на слободу: „Рекли су ми само да су добили налог да ме приведу“

Активиста Локалног фронта пуштен на слободу: „Рекли су ми само да су добили налог да ме приведу“

Н1 Инфо 13.08.2024
Подели : Активиста Локалног фронта Краљево Михаило Коловић, који је раније данас приведен у Београду, пуштен је након што је дао изјаву у својству грађанина, а поводом инцидента који се догодио у суботу у Новом Саду, потврђено… »
Активиста Локалног фронта пуштен на слободу: Приведен због наводног инцидента у Новом Саду

Активиста Локалног фронта пуштен на слободу: Приведен због наводног инцидента у Новом Саду

Радио 021 13.08.2024
Активиста Локалног фронта Краљево Михаило Коловић пуштен је из притвора након што је дао изјаву у својству грађанина. Како каже за Данас, приведен је због инцидента који се догодио 10. августа у Новом Саду. "Разбијен је неки… »
Приведен активиста Локалног фронта Михаило Коловић у Београду

Приведен активиста Локалног фронта Михаило Коловић у Београду

Данас 13.08.2024
Активиста Локалног фронта Михаило Коловић приведен је данас у Београду, потврђено је за Данас. „Ми не знамо тачно где је одеведен. Појавили су се у стану његове девојке, њих шест у цивилу. Разговарали су са њом кратко на… »
Активиста Локалног фронта приведен у Београду

Активиста Локалног фронта приведен у Београду

Радио 021 13.08.2024
Активиста Локалног фронта Михаило Коловић приведен је у Београду. Предраг Воштинић из Локалног фронта за Данас каже да још увек не знају где је тачно одведен. "Појавили су се у стану његове девојке, њих шест у цивилу… »
Локални фронт: Приведен наш активиста у Београду, нису нам дали никакво објашњење

Локални фронт: Приведен наш активиста у Београду, нису нам дали никакво објашњење

Н1 Инфо 13.08.2024
Подели : Активиста Локалног фронта Михаило Коловић ухапшен је данас у Београду, у стану у којем живи са девојком. Њега је привело шест људи у цивилу, који нису дали никакво објашњење, нити повод за хапшење, навели су из… »
Ухапшен још један активиста, полиција није дала објашњење: „Одвело га шест људи у цивилу, не знамо где“

Ухапшен још један активиста, полиција није дала објашњење: „Одвело га шест људи у цивилу, не знамо где“

Нова 13.08.2024
: Активиста Локалног фронта Михаило Коловић ухапшен је данас у Београду, у стану у којем живи са девојком. Њега је привело шест људи у цивилу, који нису дали никакво објашњење, нити повод за хапшење. На врата стана у… »

Вести дана »