Повезане вести
"Због алкохола сам повраћала три дана и ослабила четири килограма" Јелена Ђоковић открила шок истину о себи коју нико није знао…
Курир 13.08.2024
Јуче је организована журка за наше Олимпијце, а међу највеселијама били су Новак Ђоковић и његова супруга Јелена Ђоковић. Јелена Ђоковић ђускала је све време и уживала у атмосфери, али током прославе није попила кап алкохола… »
"Повраћала сам од алкохола 3 дана": Јелена Ђоковић је на слављу била највеселија, а из једног разлога не пије
Телеграф 13.08.2024
Препоручујемо. Јелена Ђоковић проводила се синоћ, 12. августа, са супругом Новаком Ђоковићем и осталим спортистима на прослави која је организована у част наших олимпијаца. Она је ђускала све време и уживала у атмосфери, али… »
"Од алкохола сам повраћала три дана": Јелена Ђоковић је синоћ била највеселија на прослави Олимпијаца, а ово је разлог због…
Блиц 13.08.2024
Јуче је организована журка за наше Олимпијце, а међу највеселијама били су Новак Ђоковић и његова супруга Јелена Ђоковић. Јелена Ђоковић ђускала је све време и уживала у атмосфери, али током прославе није попила кап алкохола… »
Вести дана »
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 1 сатјош 11 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 50 минутајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 45 минутајош 1 повезана