Povezane vesti
"Zbog alkohola sam povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma" Jelena Đoković otkrila šok istinu o sebi koju niko nije znao…
Kurir 13.08.2024
Juče je organizovana žurka za naše Olimpijce, a među najveselijama bili su Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković. Jelena Đoković đuskala je sve vreme i uživala u atmosferi, ali tokom proslave nije popila kap alkohola. Naime, supruga Novaka… »
"Povraćala sam od alkohola 3 dana": Jelena Đoković je na slavlju bila najveselija, a iz jednog razloga ne pije
Telegraf 13.08.2024
Preporučujemo. Jelena Đoković provodila se sinoć, 12. avgusta, sa suprugom Novakom Đokovićem i ostalim sportistima na proslavi koja je organizovana u čast naših olimpijaca. Ona je đuskala sve vreme i uživala u atmosferi, ali tokom proslave nije popila… »
"Od alkohola sam povraćala tri dana": Jelena Đoković je sinoć bila najveselija na proslavi Olimpijaca, a ovo je razlog zbog…
Blic 13.08.2024
Juče je organizovana žurka za naše Olimpijce, a među najveselijama bili su Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković. Jelena Đoković đuskala je sve vreme i uživala u atmosferi, ali tokom proslave nije popila kap alkohola. Naime, supruga Novaka… »
Vesti dana »

Stručnjaci, pekari i Privredna komora Srbije o novim ekonomskim merama: koristi i izazovi
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 68 povezanih

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 33 povezane

Uživo drama na frontu se nastavlja Poboljšan taktički položaj Rusa (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 22 povezane