Povezane vesti
Olimpijske igre u Parizu 2024: Zašto sportisti posle Igara postaju depresivni i apatični
BBC News 13.08.2024
Bivši olimpijci i istraživači otkrili su da sportisti mogu da se osećaju izgubljeno i prazno nakon završetka Igara, čak i ako su na njima ostvarili uspeh. „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: Zašto sportisti posle Igara postaju depresivni i apatični
Radio 021 13.08.2024
Bivši olimpijci i istraživači otkrili su da sportisti mogu da se osećaju izgubljeno i prazno nakon završetka Igara, čak i ako su na njima ostvarili uspeh. Getty Images „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući… »
NIN 13.08.2024
"Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: "Šta se dešava?'" Olimpijka Mirijam Glez bila je potpuno sluđena kada se vratila sa prvih Olimpijskih igara na kojima je učestvovala. "Upravo ste se odjednom vratili u… »
Južne vesti 13.08.2024
Getty Images „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se dešava?'" Olimpijka Mirijam Glez bila je potpuno sluđena kada se vratila sa prvih Olimpijskih igara na kojima je učestvovala. „Upravo ste se… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
"Pa jel slušao neko od opozicije: Ovo?" Opozicija sumnja na "krtice" u svojim redovima, Vučić znao poteze unapred: "Ako ne znate ko vas buši iznutra, onda niste sposobni ni da vodite državu" (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Donald Tramp povlači prve poteze: Saopštio je ko će biti direktor CIA
Kurir pre 57 minutajoš 4 povezane