Povezane vesti
Olimpijske igre u Parizu 2024: Zašto sportisti posle Igara postaju depresivni i apatični
BBC News 13.08.2024
Bivši olimpijci i istraživači otkrili su da sportisti mogu da se osećaju izgubljeno i prazno nakon završetka Igara, čak i ako su na njima ostvarili uspeh. „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: Zašto sportisti posle Igara postaju depresivni i apatični
Radio 021 13.08.2024
Bivši olimpijci i istraživači otkrili su da sportisti mogu da se osećaju izgubljeno i prazno nakon završetka Igara, čak i ako su na njima ostvarili uspeh. Getty Images „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući… »
NIN 13.08.2024
"Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: "Šta se dešava?'" Olimpijka Mirijam Glez bila je potpuno sluđena kada se vratila sa prvih Olimpijskih igara na kojima je učestvovala. "Upravo ste se odjednom vratili u… »
Južne vesti 13.08.2024
Getty Images „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se dešava?'" Olimpijka Mirijam Glez bila je potpuno sluđena kada se vratila sa prvih Olimpijskih igara na kojima je učestvovala. „Upravo ste se… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 38 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih