Povezane vesti
Olimpijske igre u Parizu 2024: Zašto sportisti posle Igara postaju depresivni i apatični
BBC News 13.08.2024
Bivši olimpijci i istraživači otkrili su da sportisti mogu da se osećaju izgubljeno i prazno nakon završetka Igara, čak i ako su na njima ostvarili uspeh. „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se dešava?'"… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: Zašto sportisti posle Igara postaju depresivni i apatični
Radio 021 13.08.2024
Bivši olimpijci i istraživači otkrili su da sportisti mogu da se osećaju izgubljeno i prazno nakon završetka Igara, čak i ako su na njima ostvarili uspeh. Getty Images „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se… »
Južne vesti 13.08.2024
Getty Images „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se dešava?'" Olimpijka Mirijam Glez bila je potpuno sluđena kada se vratila sa prvih Olimpijskih igara na kojima je učestvovala. „Upravo ste se odjednom… »
NIN 13.08.2024
"Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: "Šta se dešava?'" Olimpijka Mirijam Glez bila je potpuno sluđena kada se vratila sa prvih Olimpijskih igara na kojima je učestvovala. "Upravo ste se odjednom vratili u… »
Vesti dana »
ZIMA ZAKUCALA NA VRATA! Srbija se budi u MRAZU i MAGLI, a onda potpuni preokret tokom dana
Glas juga pre 30 minutajoš 16 povezanih
Poklon IKONA sveti kozma i Damjan plus dodatak TV ekran – danas uz dnevne novine Kurir
Kurir pre 20 minutajoš 14 povezanih
Posle maglovitog jutra danas pretežno sunčano, maksimalna temperatura od 15 na severu do 18 na jugu zemlje
N1 Info pre 50 minutajoš 10 povezanih