Povezane vesti
Olimpijske igre u Parizu 2024: Zašto sportisti posle Igara postaju depresivni i apatični
BBC News 13.08.2024
Bivši olimpijci i istraživači otkrili su da sportisti mogu da se osećaju izgubljeno i prazno nakon završetka Igara, čak i ako su na njima ostvarili uspeh. „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: Zašto sportisti posle Igara postaju depresivni i apatični
Radio 021 13.08.2024
Bivši olimpijci i istraživači otkrili su da sportisti mogu da se osećaju izgubljeno i prazno nakon završetka Igara, čak i ako su na njima ostvarili uspeh. Getty Images „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući… »
NIN 13.08.2024
"Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: "Šta se dešava?'" Olimpijka Mirijam Glez bila je potpuno sluđena kada se vratila sa prvih Olimpijskih igara na kojima je učestvovala. "Upravo ste se odjednom vratili u… »
Južne vesti 13.08.2024
Getty Images „Sećam se da sam nekoliko dana samo sedela na kauču, sva obamrla, pitajući se: „Šta se dešava?'" Olimpijka Mirijam Glez bila je potpuno sluđena kada se vratila sa prvih Olimpijskih igara na kojima je učestvovala. „Upravo ste se… »
Vesti dana »
Stručnjaci za energetiku: Sankcije prema NIS-u nelogične, verovatno neće ni stupiti na snagu
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
„Zakleo sam se mrtvom sinu da ga neću prodati“: Veliki broj ljudi ispred suda podržao oca mladića stradalog u namenskoj u Lučanima
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih