Povezane vesti
Hovenijer: Otvaranje mosta u Mitrovici u ovom trenutku moglo bi da ugrozi američke vojnike
Slobodna Evropa 13.08.2024
Ambasador SAD na Kosovu Džefri Hovenijer (Jeffrey Hovenier) rekao je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) da u ovom trenutku postoji realan rizik vezan za otvaranje mosta u Mitrovici, koji bi mogao da utiče na bezbednost vojnika NATO-a, uključujući… »
Hovenijer: Postoji rizik da otvaranje mosta na Ibru utiče na bezbednost vojnika NATO
N1 Info 13.08.2024
Podeli : Ambasador SAD na Kosovu Džefri Hovenijer rekao je da u ovom trenutku postoji realan rizik vezan za otvaranje mosta u Mitrovici, koji bi mogao da utiče na bezbednost vojnika NATO-a, uključujući i američke. „Smatramo da ovaj rizik povećava… »
Hovenijer za RSE: Otvaranje mosta u Mitrovici u ovom trenutku moglo bi da ugrozi američke vojnike
Glas Amerike 13.08.2024
Ambasador SAD na Kosovu Džefri Hovenijer rekao je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) da u ovom trenutku postoji realan rizik vezan za otvaranje mosta u Mitrovici, koji bi mogao da utiče na bezbednost vojnika NATO-a, uključujući i američke… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 26 minutajoš 65 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 2 satajoš 29 povezanih

UN ubedljivom većinom usvojila deklaraciju o osnivanju palestinske države bez Hamasa
RTV pre 4 satijoš 22 povezane