Povezane vesti

Željko Šašić stao uz Djanija: Trebalo je da se zna neki red, nije fer!

Željko Šašić stao uz Djanija: Trebalo je da se zna neki red, nije fer!

Svet plus 14.08.2024
Željko Šašić, kao i njegov kolega Radiša Trajković Đani, našli su se na proslavi u jednom beogradskom klubu, gde su naši olimpijci proslavljali ostvareni uspeh u Parizu. Ipak, s obzirom da je bilo puno kolega, njih dvojica nisu stigli da otpevaju… »
"Nisam stigao da pevam, Nije fer..." Nakon žurke olimpijaca oglasio se i Željko Šašić: Došao sam da se latim mikrofona…

"Nisam stigao da pevam, Nije fer..." Nakon žurke olimpijaca oglasio se i Željko Šašić: Došao sam da se latim mikrofona…

Kurir 14.08.2024
Folker Željko Šašić, pored Radiše Trajkovića Đanija, nije stigao da otpeva nekoliko pesama našim olimpijskim pobednicima sinoć, na posebnoj proslavi posle dočeka u centru srpske prestonice. Đani je na Instagramu izrazio svoje nezadovoljstvo… »
"Đani je u pravu, u onom metežu ni ja nisam zapevao": Željko Šašić otkrio nove detalje sa slavlja sportista

"Đani je u pravu, u onom metežu ni ja nisam zapevao": Željko Šašić otkrio nove detalje sa slavlja sportista

Mondo 14.08.2024
Željko Šašić otkrio nove detalje sa proslave sportista zbog koje je Radiša Trajković Đani izbesneo. Radiša Trajković Đani bio je počastvovan pozivom srpskih olimpijaca da im peva na proslavi, ali je na samoj žurki došlo do problema. Pažnju… »
"Đani i ja smo tamo bili najstariji, a obojica nismo pevali": Željko Šašić se oglasio posle žurke olimpijaca: "Nije fer…

"Đani i ja smo tamo bili najstariji, a obojica nismo pevali": Željko Šašić se oglasio posle žurke olimpijaca: "Nije fer…

Blic 13.08.2024
Folker Željko Šašić, pored Radiše Trajkovića Đanija, nije stigao da otpeva nekoliko pesama našim olimpijskim pobednicima sinoć, na posebnoj proslavi posle dočeka u centru srpske prestonice. Đani je svoj bes i frustraciju izrazio najpre putem… »

Vesti dana »