Povezane vesti

„Šta će moj sin po beogradskim splavovima?“: Otac Nikole Jokića objasnio zašto je njegov sin drugačiji od drugih!

„Šta će moj sin po beogradskim splavovima?“: Otac Nikole Jokića objasnio zašto je njegov sin drugačiji od drugih!

Hot sport 14.08.2024
Nikola Jokić je ličnost kakvu nikada nismo imali ne samo u našem nego u globalnom sportu! Nakon što je pomogao reprezentaciji Srbije da osvoji bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, Nikola Jokić se odmah vratio u svoj rodni Sombor, gde je… »
Šta će moj sin u Beogradu po splavovima?! Otac Nikole Jokića moćno govorio o sinu: I šta će on tako, da bude neka faca?

Šta će moj sin u Beogradu po splavovima?! Otac Nikole Jokića moćno govorio o sinu: I šta će on tako, da bude neka faca?

Kurir 14.08.2024
Nikola Jokić igrao je ovog leta za reprezentaciju i pomogao je Srbiji da osvoji bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Odmah po povratku sa Igara nije se zadržavao u Beogradu nego je odmah otputovao za svoj rodni Sombor gde je gledao konjičke… »
"Šta će moj sin na splavovima u Beogradu?": Jokićev otac odbrusio, objasnio zašto je Sombor svetinja

"Šta će moj sin na splavovima u Beogradu?": Jokićev otac odbrusio, objasnio zašto je Sombor svetinja

Mondo 14.08.2024
Otac Nikole Jokića objasnio je zašto njegov sin uvek po dolasku iz Amerike odlazi u rodni Sombor koji je i dan-danas za njega svetinja. Nikola Jokić igrao je ovog leta za reprezentaciju i pomogao je Srbiji da osvoji bronzanu medalju na Olimpijskim… »
Ove informacije iz života Nikole Jokića sigurno niste znali! Živeo u malom stanu, majka mu je medicniska sestra, a otac...

Ove informacije iz života Nikole Jokića sigurno niste znali! Živeo u malom stanu, majka mu je medicniska sestra, a otac...

Kurir 14.08.2024
Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić nije kao ostale zvezde, ne zanimaju ga splavovi, izlasci, luksuzne jahte i automobili već ulaže u svoj konjički klub, kao i u razvoj košarke u Srbiji. Zanimljivo je Jokićevo poreklo koji sa ponosom ističe da je… »
Njih šestoro živelo u malom stanu: Nepoznanice o Jokićevom odrastanju, zbog nje je stalno upadao u probleme

Njih šestoro živelo u malom stanu: Nepoznanice o Jokićevom odrastanju, zbog nje je stalno upadao u probleme

Mondo 14.08.2024
Malo ko zna kako je izgledalo odrastanje velikog Nikole Jokića. Nikola Jokić jedan je od naših najboljih košarkaša, dok mu na svetskom uspehu koji je postigao mnogi mogu pozavideti. Ipak, kada skine dres i izađe sa terena, Nikola je sasvim običan… »

Vesti dana »