Povezane vesti
"Bila sam najsiromašnija u 68 kvadrata u kneza Miloša": Elena Karić o najtežim momentima i Peđi Mijatoviću: "Bilo je…
Blic 14.08.2024
Elena Karaman Karić je jednom prilikom otvoreno pričala o braku sa čuvenim fudbalerom Peđom Mijatovićem, ali i o gubitku sina, koji je preminuo kada je imao samo 13 godina. - Iako mi ni na kraj pameti nije padalo da se udam, bila sam prva iz… »
"Bila sam najsiromašnija u 68 kvadrata u kneza Miloša" Elena Karić o teškim momentima, 3 meseca nije izašla iz kuće, evo…
Kurir 14.08.2024
Elena Karaman je jednom prilikom otvoreno pričala o braku sa čuvenim fudbalerom Peđom Mijatovićem, ali i o gubitku sina, koji je preminuo kada je imao samo 13 godina. - Iako mi ni na kraj pameti nije padalo da se udam, bila sam prva iz generacije koja… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana