Повезане вести
„Уградила сам силиконе у груди, а онда се пробудила непокретна“: Наша певачица грешком лекара месецима била везана за кревет…
Нова 14.08.2024
: Млада певачица Мирна Кошанин одлучила је да након порођаја стави силиконе како би поправила свој физички изгледа, међутим, грешком лекара она је преживела прави пакао. Пробудила се непокретна, а операције су се појављале… »
„Неколико година била је у колицима, али ја сам је водила свуда, и на море и на зимовања, а када су дошли последњи дани…“…
Нова 14.08.2024
: Певачица Нела Бијанић била је једна од највећих звезда на естради током деведесетих и почетком двехиљадитих година, а како је недавно за наш портал истакла - сада је време за уживање. Нела Бијанић у јеку своје популарности… »
Поверење у погрешне људе Много ју је коштало Ова певачица има различита искуства, а ево како данас живи
Дневник 14.08.2024
Певачица Нела Бијанић разрадила је и приватни бизнис од новца који је зарадила од музике, па је сада власница луксузне виле као и хотела који је преписала сину. Она је највише новца зарађивала деведесетих година, када је њена… »
"За вече сам зарађивала: 10.000 евра" Певачица зарадила право богатство, а једна ствар је скупо коштала: "Остала сам без пара…
Блиц 14.08.2024
Певачица Нела Биљанић власница је луксузне виле као и хотела који је преписала сину, а како каже, због тога што је веровала погрешним људима изгубила је велики новац. Нела Бијанић највише новца је зарађивала деведесетих година… »
„Зарађивала сам 10.000 евра за вече, а онда сам цео један стан изгубила“
Нова 14.08.2024
: Певачица Нела Бијанић постала је позната јавности почетком деведесетих, дуго година је важила за један од најтраженијих вокала на нашим просторима, а песма која јој је обележила каријеру је "Жена лавица". Певачица Нела Бијанић… »
"Зарађивала сам 10.000 € за вече, а онда сам изгубила стан" Нела Бијанић о највећој заради и фијаску: Захвална сам Богу...…
Курир 14.08.2024
Нела Бијанић је о свом приватном животу, великој каријери, заради, приватним бизнисима и многим другим темама. С обзиром да је деведесетих важила за велико име на естради, Нела не крије да је тада много зарађивала али и радила… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 42 минутајош 4 повезане
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 17 минутајош 10 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 57 минутајош 5 повезаних
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 42 минутајош 5 повезаних