Povezane vesti
„Ugradila sam silikone u grudi, a onda se probudila nepokretna“: Naša pevačica greškom lekara mesecima bila vezana za krevet…
Nova 14.08.2024
: Mlada pevačica Mirna Košanin odlučila je da nakon porođaja stavi silikone kako bi popravila svoj fizički izgleda, međutim, greškom lekara ona je preživela pravi pakao. Probudila se nepokretna, a operacije su se pojavljale nekoliko puta - o ovom… »
„Nekoliko godina bila je u kolicima, ali ja sam je vodila svuda, i na more i na zimovanja, a kada su došli poslednji dani…“…
Nova 14.08.2024
: Pevačica Nela Bijanić bila je jedna od najvećih zvezda na estradi tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, a kako je nedavno za naš portal istakla - sada je vreme za uživanje. Nela Bijanić u jeku svoje popularnosti odlučila je da se povuče sa… »
Poverenje u pogrešne ljude Mnogo ju je koštalo Ova pevačica ima različita iskustva, a evo kako danas živi
Dnevnik 14.08.2024
Pevačica Nela Bijanić razradila je i privatni biznis od novca koji je zaradila od muzike, pa je sada vlasnica luksuzne vile kao i hotela koji je prepisala sinu. Ona je najviše novca zarađivala devedesetih godina, kada je njena karijera bila na vrhuncu… »
"Za veče sam zarađivala: 10.000 evra" Pevačica zaradila pravo bogatstvo, a jedna stvar je skupo koštala: "Ostala sam bez para…
Blic 14.08.2024
Pevačica Nela Biljanić vlasnica je luksuzne vile kao i hotela koji je prepisala sinu, a kako kaže, zbog toga što je verovala pogrešnim ljudima izgubila je veliki novac. Nela Bijanić najviše novca je zarađivala devedesetih godina, kada je njena karijera… »
„Zarađivala sam 10.000 evra za veče, a onda sam ceo jedan stan izgubila“
Nova 14.08.2024
: Pevačica Nela Bijanić postala je poznata javnosti početkom devedesetih, dugo godina je važila za jedan od najtraženijih vokala na našim prostorima, a pesma koja joj je obeležila karijeru je "Žena lavica". Pevačica Nela Bijanić je o svom privatnom… »
"Zarađivala sam 10.000 € za veče, a onda sam izgubila stan" Nela Bijanić o najvećoj zaradi i fijasku: Zahvalna sam Bogu...…
Kurir 14.08.2024
Nela Bijanić je o svom privatnom životu, velikoj karijeri, zaradi, privatnim biznisima i mnogim drugim temama. S obzirom da je devedesetih važila za veliko ime na estradi, Nela ne krije da je tada mnogo zarađivala ali i radila. „Mnogo sam radila, svi vas… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 24 povezane
Vučić najavio iz Pariza Beograd dobija metro za 2 do 3 godine, ugovor se potpisuje do 15. decembra
Alo pre 40 minutajoš 21 povezana
Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, Paunovića čeka mukotrpan rad
BBC News pre 45 minutajoš 24 povezane
Obezbeđenje skinulo transparent „Srednjoškolci uz Jaćimoviće“ sa ograde kod Banovine FOTO
Nova pre 0 minutajoš 11 povezanih