Povezane vesti
"Prevarila me je sa najboljim drugom u wc-u dok sam bio tu" Našem glumcu devojka zabila nož u leđa "Poslali su mi i snimak"
Kurir 14.08.2024
Da i poznatim ličnostima ljubav može da donese glavobolje svedok je i glumac Rade Ćosić, koji je išao na psihoterapiju zbog ljubavnih problema. O svojim ljubavnim jadama, dramski umetnik je otvoreno govorio, a tom prilikom je otkrio i da ga je… »
"Prevarila me sa najboljim drugom u wc-u": Srpski glumac ulovio devojku u prevari, otkrio sve detalje
Mondo 14.08.2024
Rade Ćosić ispričao je kako je devojku uhvatio u prevari i to sa najboljim drugom. Glumac Rade Ćosić otvoreno je govorio o problemima sa kojima se suočio nakon velikog emotivnog kraha. O svojim ljubavnim jadama, dramski umetnik je otvoreno govorio… »
"Prevarila me je sa najboljim drugom: U wc-u dok sam bio tu" Naš glumac išao kod psihijatra zbog ljubavnih problema, sve…
Blic 13.08.2024
Glumac Rade Ćosić u jednoj emisiji uživo ispričao je da je išao kod psihijatra zbog ljubavnih problema. Rade Ćosić rekao je kako ga je devojka prevarila sa najboljim drugom, sa čim on nije mogao u tom trenutku da se nosi. - Išao sam kod… »
Vesti dana »

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 43 minutajoš 15 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 5 satijoš 21 povezana

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 1 satjoš 17 povezanih

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana za 2022, 2023. i 2024. godinu
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih

„Ovo je prekretnica“: Ukrajinci pokrenuli specijalnu operaciju, uništili 40 ruskih vojnih aviona (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih