Povezane vesti

"Prevarila me je sa najboljim drugom u wc-u dok sam bio tu" Našem glumcu devojka zabila nož u leđa "Poslali su mi i snimak"

"Prevarila me je sa najboljim drugom u wc-u dok sam bio tu" Našem glumcu devojka zabila nož u leđa "Poslali su mi i snimak"

Kurir 14.08.2024
Da i poznatim ličnostima ljubav može da donese glavobolje svedok je i glumac Rade Ćosić, koji je išao na psihoterapiju zbog ljubavnih problema. O svojim ljubavnim jadama, dramski umetnik je otvoreno govorio, a tom prilikom je otkrio i da ga je… »
"Prevarila me sa najboljim drugom u wc-u": Srpski glumac ulovio devojku u prevari, otkrio sve detalje

"Prevarila me sa najboljim drugom u wc-u": Srpski glumac ulovio devojku u prevari, otkrio sve detalje

Mondo 14.08.2024
Rade Ćosić ispričao je kako je devojku uhvatio u prevari i to sa najboljim drugom. Glumac Rade Ćosić otvoreno je govorio o problemima sa kojima se suočio nakon velikog emotivnog kraha. O svojim ljubavnim jadama, dramski umetnik je otvoreno govorio… »
"Prevarila me je sa najboljim drugom: U wc-u dok sam bio tu" Naš glumac išao kod psihijatra zbog ljubavnih problema, sve…

"Prevarila me je sa najboljim drugom: U wc-u dok sam bio tu" Naš glumac išao kod psihijatra zbog ljubavnih problema, sve…

Blic 13.08.2024
Glumac Rade Ćosić u jednoj emisiji uživo ispričao je da je išao kod psihijatra zbog ljubavnih problema. Rade Ćosić rekao je kako ga je devojka prevarila sa najboljim drugom, sa čim on nije mogao u tom trenutku da se nosi. - Išao sam kod… »

Vesti dana »