Povezane vesti
"Prevarila me je sa najboljim drugom u wc-u dok sam bio tu" Našem glumcu devojka zabila nož u leđa "Poslali su mi i snimak"
Kurir 14.08.2024
Da i poznatim ličnostima ljubav može da donese glavobolje svedok je i glumac Rade Ćosić, koji je išao na psihoterapiju zbog ljubavnih problema. O svojim ljubavnim jadama, dramski umetnik je otvoreno govorio, a tom prilikom je otkrio i da ga je devojka… »
"Prevarila me sa najboljim drugom u wc-u": Srpski glumac ulovio devojku u prevari, otkrio sve detalje
Mondo 14.08.2024
Rade Ćosić ispričao je kako je devojku uhvatio u prevari i to sa najboljim drugom. Glumac Rade Ćosić otvoreno je govorio o problemima sa kojima se suočio nakon velikog emotivnog kraha. O svojim ljubavnim jadama, dramski umetnik je otvoreno govorio, a tom… »
Vesti dana »
Nama su doslovno, ne metaforički, životi ugroženi: Protest zbog nasilja nad novinarima
Mašina pre 48 minutajoš 37 povezanih
Evropske demokrate i Goci izrazili punu solidarnost sa rektorom Đokićem: Vučić želi da svaka nezavisna institucija povije leđa pred njegovom voljom
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
SRCE: Tužilaštvo da pokrene postupak protiv ministra Glišića zbog potencijalnog izazivanja panike
Beta pre 33 minutajoš 38 povezanih
Nesreća kod Bodruma: 19 migranata poginulo, 20 spaseno nakon nesreće na moru
Insajder pre 3 satajoš 8 povezanih
Volstrit žurnal: UAE se pripremaju da pomognu SAD u otvaranju Ormuza silom
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih