Повезане вести

"Преварила ме је са најбољим другом у вц-у док сам био ту" Нашем глумцу девојка забила нож у леђа "Послали су ми и снимак"

"Преварила ме је са најбољим другом у вц-у док сам био ту" Нашем глумцу девојка забила нож у леђа "Послали су ми и снимак"

Курир 14.08.2024
Да и познатим личностима љубав може да донесе главобоље сведок је и глумац Раде Ћосић, који је ишао на психотерапију због љубавних проблема. О својим љубавним јадама, драмски уметник је отворено говорио, а том приликом је… »
"Преварила ме са најбољим другом у вц-у": Српски глумац уловио девојку у превари, открио све детаље

"Преварила ме са најбољим другом у вц-у": Српски глумац уловио девојку у превари, открио све детаље

Мондо 14.08.2024
Раде Ћосић испричао је како је девојку ухватио у превари и то са најбољим другом. Глумац Раде Ћосић отворено је говорио о проблемима са којима се суочио након великог емотивног краха. О својим љубавним јадама, драмски уметник… »
"Преварила ме је са најбољим другом: У вц-у док сам био ту" Наш глумац ишао код психијатра због љубавних проблема, све…

"Преварила ме је са најбољим другом: У вц-у док сам био ту" Наш глумац ишао код психијатра због љубавних проблема, све…

Блиц 13.08.2024
Глумац Раде Ћосић у једној емисији уживо испричао је да је ишао код психијатра због љубавних проблема. Раде Ћосић рекао је како га је девојка преварила са најбољим другом, са чим он није могао у том тренутку да се носи. - Ишао… »

Вести дана »