Повезане вести
Драма Србина на Атлантику, 10 дана плутао на пучини: Младић спасен у последњи час
Телеграф 14.08.2024
Чамац на којем је био држављанин Србије спасао је кинески брод. Држављанин Србије умало је страдао на Атлантику, након што је чамац којим је са пријатељима кренуо на пецање остао без горива. Младић из Србије, који има 30… »
Мислио сам да ћу умрети, били смо без хране и окружени ајкулама: Ово је Србин који је 10 дана плутао океаном у гуменом чамцу…
Курир 14.08.2024
Никола Николић (30) држављанин Србије који је данима плутао Атлантским океаном у близини Кананарских острва, у својој исповести описао је своје трауматично искуство! Након што је после 10 дана проведених у гуменом чамцу на… »
„Били смо окружени ајкулама, мислио сам да ћу умрети“: Србин у гуменом чамцу 10 дана плутао Атлантским океаном, а онда их је…
Нова 14.08.2024
: Никола Николић (30) држављанин Србије који је данима плутао Атлантским океаном у близини Кананарских острва, у својој исповести описао је своје трауматично искуство! Након што је после 10 дана проведених у гуменом чамцу на… »
"Ајкуле су биле тако близу, мислио сам да нећемо преживети": Никола је преживео 10 дана заробљен на чамцу на Канарским…
Блиц 14.08.2024
Трауматизован и уплашен, тако се још увек осећа Никола Николић (30) који је отишао на пецање са двојицом пријатеља из Шпаније код Канарских острва. Њихов чамац остао на мору јер су остали без горива. Данима, они су били на… »
Србин 10 дана плутао Атлантиком на отвореном мору: Мислио сам да ћу умрети, били смо окружени ајкулама
Мондо 14.08.2024
Никола је крајем јула са двојицом пријатеља отишао на пецање са острва Тенерифе, а онда се нашао на отвореном мору. Никола Николић (30) држављанин Србије, 10 дана провео је у гуменом чамцу на отвореном мору, а након што је… »
Никола 10 дана плутао на отвореном мору, без воде и хране; Спасили га кинези "Ајкуле су биле свуда око нас, мислио сам да…
Дневник 14.08.2024
Тридесетогодишњи Никола из Србије доживео је праву драму у Шпанији, када је његов чамац остао без горива и десет дана је плутао на отвореном мору! Трауматизован и преплашен, Никола је испричао како је умало страдао на пучини… »
Никола доживео драму у Шпанији, 10 дана плутао на отвореном мору: "Ајкуле су биле свуда око нас"
Телеграф 14.08.2024
Струје су их носиле, а тројица младића су била на пучини данима, страхујући да ће умрети. Спас је стигао после десет дана, када их је уочио кинески брод. Никола из Србије доживео је праву драму у Шпанији, када је његов чамац… »
Вести дана »
Две особе повређене у судару камиона и аутомобила на новом Обреновачком путу
Н1 Инфо пре 2 сатајош 34 повезане
Медведев поново жестоко прети Европи: „Ако луда ЕУ то ипак покуша, то ће бити повод за рат!“
Нова пре 27 минутајош 39 повезаних
Министарка Ђедовић Хандановић разговарала са највећим трговцима нафте
Данас пре 1 сатјош 17 повезаних