Povezane vesti
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Forbes 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe. On je rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme i da smatra da je u pitanju… »
Drakulić: Ne bojim se Poreske inspekcije, ne mogu ništa da mi nađu
N1 Info 14.08.2024
Podeli : Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje… »
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Novi magazin 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme. On… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 3. januar: Osetno hladnije, kiša, susnežica i sneg
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Novogodišnja Zvezda je ponovo evroligaška zverka, crveno-beli ubedljivi u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Finska policija uhapsila dva člana teretnog broda umešanog u oštećenje podvodnog kabla
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Dve tragedije sprečene za dlaku: Muškarac skočio sa Pančevca, za njim krenula i žena
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Novi detalji užasa u Novom Pazaru: Otac udarao sina (21) motkom po glavi, mladić umro od teških povreda
Blic pre 5 satijoš 1 povezana