Povezane vesti
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Forbes 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe. On je rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme i da smatra da je u pitanju… »
Drakulić: Ne bojim se Poreske inspekcije, ne mogu ništa da mi nađu
N1 Info 14.08.2024
Podeli : Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje… »
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Novi magazin 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme. On… »
Vesti dana »
Primirje između Izraela i Libana produženo za tri nedelje: Tramp
BBC News pre 34 minutajoš 44 povezane
Gašić: Vojska Srbije spremna za uvođenje obaveznog vojnog roka, regrutacija od septembra
Stav.life pre 8 minutajoš 14 povezanih
Uhapšen i optužen vojnik SAD koji je dobio 400.000 dolara u opkladi na hapšenje Madura
Euronews pre 23 minutajoš 14 povezanih
SRCE: Predlozi izbornih zakona se ne bave suštinskim problemima izbornog procesa
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Povratak srpskih mirovnjaka iz Libana, ministar Gašić ih dočekao na aerodromu u Nišu
Pravo u centar pre 1 satjoš 12 povezanih