Povezane vesti
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Forbes 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe. On je rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme i da smatra da je u pitanju… »
Drakulić: Ne bojim se Poreske inspekcije, ne mogu ništa da mi nađu
N1 Info 14.08.2024
Podeli : Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje… »
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Novi magazin 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme. On… »
Vesti dana »
Pronađeno telo 25-godišnjakinje ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, pripadnici UKP-a su ušli u zgradu
NIN pre 42 minutajoš 79 povezanih
(Video) Ima povređenih! Nevreme napravilo haos u Zagrebu, nižu se SMS poruke upozorenja: Škole zatvorene, sneg paralisao region, Srbija u pripravnosti
Blic pre 7 minutajoš 29 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 41 povezana
Mine, rakete i kilometri obale: Zašto Iran ima prednost u Ormuskom moreuzu
Pravda pre 42 minutajoš 27 povezanih