Povezane vesti
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Forbes 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe. On je rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme i da smatra da je u pitanju… »
Drakulić: Ne bojim se Poreske inspekcije, ne mogu ništa da mi nađu
N1 Info 14.08.2024
Podeli : Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje… »
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Novi magazin 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme. On… »
Vesti dana »
Do 31. maja pojačana kontrola saobraćaja za vozače dvotočkaša i pešake
Zoom UE pre 33 minutajoš 27 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Klivlend je na ovo čekao još od Lebrona - Detroit "zgromljen" sa +31 u majstorici! VIDEO
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih
Rame uz rame sa legendama: Jokić i kada ne dobije MVP nagradu ispiše istoriju, a brojke to najbolje pokazuju!
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih