Povezane vesti
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Forbes 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe. On je rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme i da smatra da je u… »
Drakulić: Ne bojim se Poreske inspekcije, ne mogu ništa da mi nađu
N1 Info 14.08.2024
Podeli : Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje… »
Zoran Drakulić: Neće me zaplašiti poreska inspekcija
Novi magazin 14.08.2024
Poreska inspekcija obavila je nenajavljenu kontrolu poslovanja kompanije Zorana Drakulića, vlasnika Point grupe, koji je za Novu ekonomiju rekao da je to treći „eksces“ koji je Poreska uprava Srbije imala sa njegovom kompanijom u poslednje vreme. On… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama dočekujemo sa 17 femicida od početka godine
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Lazović (ZLF) o incidentu u Skupštini: Nekoliko kolega povređeno, napali nas policija i SNS
Beta pre 26 minutajoš 130 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 2 minutajoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo informacije da li je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 3 minutajoš 14 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 50 minutajoš 23 povezane