Povezane vesti
Tramp otkrio zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa Maskom:"Nažalost, moj glas je bio drugačiji..."
Blic 14.08.2024
Kandidat republikanaca za predsednika Amerike Donald Tramp izjavio je da su tehničke stvari razlog zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa milijarderom Ilonom Maskom. - Nažalost, zbog složenosti moderne opreme i tehnologije mobilnih telefona, moj glas… »
Donald Tramp otkrio zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa Maskom: Na novom snimku glas mu zvuči mnogo oštrije
Euronews 14.08.2024
Republikanski predsednički kandidat SAD Donald Tramp izjavio je da su tehničke stvari razlog zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa milijarderom Ilonom Maskom. "Nažalost, zbog složenosti moderne opreme i tehnologije mobilnih telefona, moj glas je u… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 24 minutajoš 88 povezanih
Četvoro Srba među povređenima u požaru u Kran-Montani, švajcarske vlasti rade na identifikaciji poginulih
RTS pre 1 satjoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 19 povezanih