Povezane vesti
Donald Tramp otkrio zašto je zvučao čudno tokom intervjua sa Ilonom Maskom
Politika 14.08.2024
Republikanski predsednički kandidat SAD Donald Tramp izjavio je da su tehničke stvari razlog zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa milijarderom Ilonom Maskom. "Nažalost, zbog složenosti moderne opreme i tehnologije mobilnih telefona, moj glas… »
Tramp otkrio zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa Maskom:"Nažalost, moj glas je bio drugačiji..."
Blic 14.08.2024
Kandidat republikanaca za predsednika Amerike Donald Tramp izjavio je da su tehničke stvari razlog zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa milijarderom Ilonom Maskom. - Nažalost, zbog složenosti moderne opreme i tehnologije mobilnih telefona, moj… »
Donald Tramp otkrio zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa Maskom: Na novom snimku glas mu zvuči mnogo oštrije
Euronews 14.08.2024
Republikanski predsednički kandidat SAD Donald Tramp izjavio je da su tehničke stvari razlog zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa milijarderom Ilonom Maskom. "Nažalost, zbog složenosti moderne opreme i tehnologije mobilnih telefona, moj glas… »
Vesti dana »
Održan protest ispred zgrade MUP-a u Podgorici, građani traže ostavke ili smene odgovornih iz bezbednosnog sektora
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
'Povratak iz mrtvih': Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana