Povezane vesti
Dva muškarca u Zlatiborskom okrugu umrla od uboda stršljena: "Ubo ga je jedan, nije mogao da se spasi"
Telegraf 14.08.2024
"Za samo nekoliko dana u užičkom selu Gostinica i zlatiborskom selu Ljubiš dva muškarca su preminula usled uboda stršljena. Bio sam na sahrani kod čoveka iz Gostinice", kaže Arsenije Hadži Basur, poznati hvatač zmija i stršljenova iz ovog kraja… »
Za samo nekoliko dana u Užicu dve osobe preminule zbog uboda stršljena
Užice oglasna tabla 14.08.2024
Taksista Arsenije Hadži Basur iz Užica, poznati hvatač zmija, radi i uklanjanje gnezda stršljena, pa ovog leta ima više poziva zbog ovog strašnog insketa. Ovaj zastrašujući insekt izaziva osnovani strah kod ljudi, a kako kaže Arsenije, ove… »
Za samo nekoliko dana u Užicu 2 osobe preminule zbog uboda stršljena: Najčešće biraju ove delove tela, kao da vas je…
Kurir 14.08.2024
Taksista Arsenije Hadži Basur iz Užica, poznati hvatač zmija, radi i uklanjanje gnezda stršljena, pa ovog leta ima više poziva zbog ovog strašnog insketa. Ovaj zastrašujući insekt izaziva osnovani strah kod ljudi, a kako kaže Arsenije, ove… »
Dve osobe u Srbiji umrle od uboda stršljena! Odmah idite kod lekara: "Boli kao da vas je pogodio kamen"
Mondo 14.08.2024
Dve osobe u Srbiji su umrle od uboda stršljena. Taksista Arsenije Hadži Basur iz Užica, poznati hvatač zmija, radi i uklanjanje gnezda stršljena, pa ovog leta ima više poziva zbog ovog strašnog insekta. Ovaj zastrašujući insekt izaziva osnovani… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane