Повезане вести
"У делу јавности као да постоји лудистички покрет": Дачић: Био бих велики лицемер када бих био против литијума
Блиц 14.08.2024
Ивица Дачић, председник СПС-а и потпреседник Владе, изјавио је да би био велики лицемер када би рекао да је против пројекта "Јадар", наводећи да је сазнао за њега "у време Војислава Коштунице и Бориса Тадића". - Само сам слушао… »
Дачић: Био бих велики лицемер када бих био против литијума
НИН 14.08.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да би био велики лицемер када би рекао да је против пројекта " Јадар", наводећи да је сазнао за њега "у време Војислава Коштунице и Бориса Тадића". "Само сам… »
Дачић: Био бих велики лицемер када бих био против литијума, за пројекат сам сазнао у време Коштунице и Тадића
Данас 14.08.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да би био велики лицемер када би рекао да је против пројекта „Јадарид“, наводећи да је сазнао за њега „у време Војислава Коштунице и Бориса Тадића“… »
Н1 Инфо 14.08.2024
Подели : Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да би био велики лицемер када би рекао да је против пројекта "Јадар", наводећи да је сазнао за њега "у време Војислава Коштунице и Бориса Тадића". „Само… »
Нови магазин 14.08.2024
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да би био велики лицемер када би рекао да је против пројекта "Јадарид", наводећи да је сазнао за њега "у време Војислава Коштунице и Бориса Тадића"… »
Дачић: Био бих велики лицемер када бих био против копања литијума
Радио 021 14.08.2024
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да би био велики лицемер када би рекао да је против пројекта копања литијума. Како је рекао, он је за тај пројекат сазнао "у време Војислава Коштунице и Бориса… »
Вести дана »

ВИДЕО: Паори стигли у Нови Сад, блокиран саобраћај код Бановине
Радио 021 пре 11 минутајош 10 повезаних

Живковић: Парада потпуно бесмислена - узимање провизије за куповину рафала и тенкова који не служе ничему
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних

Резултати свих утакмица Евробаскета 2025. и репортаже ББЦ новинара
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних