Povezane vesti
"Čim mi prođe operacija želim da dobijem dete": Aleksandra Bursać o zdravstvenom problemu: "Mnogo sam ćutala i gutala, to…
Blic 14.08.2024
Pevačica Aleksandra Bursać nedavno je obelodanila vezu sa 10 godina starijim kolegom Stevanom Sekulićem, te je sada progovorila o njihovoj ljubavi ali i o detaljima iz privatnog života. Aleksandra se dotakla i tračeva i priča, te ne krije da joj je… »
"Godinu dana sam trpela torturu": Aleksandra Bursać progovorila o sukobu sa Andreanom Čekić: "Vreme je da se čuje i moja…
Blic 14.08.2024
Pevačica Aleksandra Bursać rekla je da je godinu dana trpela torturu zbog koleginice Andreane Čekić. Aleksandra Bursać prepevala je Andreaninu pesmu "Cipele", a kako kaže, to joj je stvorilo velike probleme. - Što se tiče Andreane, nikada se nisam… »
"Godinu dana sam trpela torturu zbog čekićke": Aleksandra Bursać progovorila o aferi "Cipele", odlučila da više ne ćuti
Kurir 14.08.2024
Aleksandra Bursać je bez dlake na jeziku govorila o pripremama za venčanje i ljubavi sa 10 godina mlađim kolegom Stevanom Sekulićem, ali i o sukobu s Andreanom Čekić, koja joj je zamerila zato što je prepevala njenu pesmu "Cipele". Postoje li prava… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana