Povezane vesti
„Devojka me je prevarila sa najboljim drugom u WC, bio sam tu, čak sam i čuo“: Naš glumac zbog preljube morao kod…
Nova 14.08.2024
: Naš poznati glumac Rade Ćosić doživeo je ogromno razočaranje kada ga je devojka prevarila, o čemu je otvoreno govorio. Naime, glumac Rade Ćosić, koga znamo iz brojnih domaćih filmova i serija, jednom prilikom je otkrio da je kao mladić od 21… »
Srpskog glumca devojka prevarila sa najboljim drugom: "Video sam snimak iz toaleta i šta su sve radili"
B92 14.08.2024
Srpski glumac Rade Ćosić progovorio je o svojim nekadašnjim ljubavnim problemima, zbog kojih je posećivao psihijatra. Kako je ispričao u jednoj televizijskoj emisiji, njega je devojka svojevremeno prevarila sa njegovim najboljim drugom, što mu je… »
Mislio sam kad se jednom zaljubiš da je to za ceo život Našem glumcu devojka zabila nož u leđa: "prevarila me je sa…
Dnevnik 14.08.2024
Da i poznatim ličnostima ljubav može da donese glavobolje svedok je glumac Rade Ćosić, koji je išao na psihoterapiju zbog ljubavnih problema. O svojim ljubavnim jadima, dramski umetnik je otvoreno govorio, a tom prilikom je otkrio i da ga je devojka… »
Našeg glumca prevarila devojka sa najboljim drugom: Išao sam kod psihijatra!
Svet plus 14.08.2024
Glumac Rade Ćosić, završio je na psihoterapiji zbog izdaje koju je doživeo od svog najboljeg druga i tadašnje devojke. On je jednom prilikom ispričao da je potpuno potonuo kada je tadašnja devojka raskinula sa njim, a posebno kada je završila sa… »
Vesti dana »

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 38 minutajoš 17 povezanih

"Srbijavoz" primio dojavu o postavljenim bombama: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova
Mondo pre 38 minutajoš 15 povezanih

Zelenski: Putinova reakcija na ponudu o prekidu vatre manipulacija
Al Jazeera pre 19 minutajoš 14 povezanih

Skupština Srbije: Zgrada zatvorena iz bezbednosnih razloga, učiniti sve da skup protekne mirno
NIN pre 19 minutajoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih