Povezane vesti

„Devojka me je prevarila sa najboljim drugom u WC, bio sam tu, čak sam i čuo“: Naš glumac zbog preljube morao kod…

„Devojka me je prevarila sa najboljim drugom u WC, bio sam tu, čak sam i čuo“: Naš glumac zbog preljube morao kod…

Nova 14.08.2024
: Naš poznati glumac Rade Ćosić doživeo je ogromno razočaranje kada ga je devojka prevarila, o čemu je otvoreno govorio. Naime, glumac Rade Ćosić, koga znamo iz brojnih domaćih filmova i serija, jednom prilikom je otkrio da je kao mladić od 21… »
Srpskog glumca devojka prevarila sa najboljim drugom: "Video sam snimak iz toaleta i šta su sve radili"

Srpskog glumca devojka prevarila sa najboljim drugom: "Video sam snimak iz toaleta i šta su sve radili"

B92 14.08.2024
Srpski glumac Rade Ćosić progovorio je o svojim nekadašnjim ljubavnim problemima, zbog kojih je posećivao psihijatra. Kako je ispričao u jednoj televizijskoj emisiji, njega je devojka svojevremeno prevarila sa njegovim najboljim drugom, što mu je… »
Mislio sam kad se jednom zaljubiš da je to za ceo život Našem glumcu devojka zabila nož u leđa: "prevarila me je sa…

Mislio sam kad se jednom zaljubiš da je to za ceo život Našem glumcu devojka zabila nož u leđa: "prevarila me je sa…

Dnevnik 14.08.2024
Da i poznatim ličnostima ljubav može da donese glavobolje svedok je glumac Rade Ćosić, koji je išao na psihoterapiju zbog ljubavnih problema. O svojim ljubavnim jadima, dramski umetnik je otvoreno govorio, a tom prilikom je otkrio i da ga je devojka… »
Našeg glumca prevarila devojka sa najboljim drugom: Išao sam kod psihijatra!

Našeg glumca prevarila devojka sa najboljim drugom: Išao sam kod psihijatra!

Svet plus 14.08.2024
Glumac Rade Ćosić, završio je na psihoterapiji zbog izdaje koju je doživeo od svog najboljeg druga i tadašnje devojke. On je jednom prilikom ispričao da je potpuno potonuo kada je tadašnja devojka raskinula sa njim, a posebno kada je završila sa… »

Vesti dana »