Povezane vesti
Gatuzo odlučio da progovori: Otkrio šta se desilo sa Perišićem i Hajdukom
Večernje novosti 14.08.2024
Hrvatski fudbaler Ivan Perišić napustio je Hajduk iz Splita, a sada se oglasio i strateg ekipe sa Poljuda i otkrio kako je izgledao njihov odnos. Đenaro Gatuzo foto: EPA Sam Perišić nije krijo da je razočaran, a sada je o celoj situaciji progovorio… »
Gatuzo: Dao sam Ivanu priliku iako se znalo da ide
Sport klub 14.08.2024
Hajduk u četvrtak na Poljudu igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencije protiv Ružomberoka, a očekivano glavna tema konferencije za medije na kojoj je govorio trener Đenaro Gatuzo bilo je vezano za odlazak Ivana Perišića… »
Kraj bajke: Perišić precrtan u Hajduku, oglasio se i obelodanio zbog čega na Poljudu više neće biti njegove magije
Večernje novosti 14.08.2024
Hrvatski fudbaler Ivan Perišić nije više član splitskog Hajduka, saopštio je sportski direktor Nikola Kalinić. FOTO: M. Vukadinović Nakon što je potpisao sporazumni raskid saradnje sa klubom, Perišić je dao izjavu za „Dalmatinski portal“. -… »
Perišić: Rizikovao sam karijeru zbog Hajduka, a onda…
Sport klub 14.08.2024
Hajduk iz Splita u novu sezonu ušao je sa velikim ambicijama, ali posle samo dva kola u prvenstvu Hrvatske, dogodili su se blago rečeno nesuglasice u klubu. Pred utakmicu sa Lokomotivom trener Đenaro Gatuzo je iz sastava izbacio Ivana Perišića jer je… »
Vesti dana »
U Srbiji jutros izmeren: - 21 stepen! Vreme može da bude opasno, ovo su saveti "Batuta" za ponašanje tokom ekstremne hladnoće: Ove grupe su najugroženije
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih
Košarkaši Denvera posle produžetka pobedili San Antonio, Jokić ubacio 46 poena
Vesti online pre 2 satajoš 14 povezanih
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
Euronews pre 25 minutajoš 6 povezanih
Niko ne zna gde će monstrum biti sahranjen: U opštini i komunalnom preduzeću samo kratko odgovorili, Cetinjani u tuzi kažu - neka telo prokletog ubice bace
RINA pre 1 satjoš 18 povezanih
Danas deca „vezuju“ očeve, a iz kuće se ništa ne daje niti iznosi
Glas juga pre 3 minutajoš 7 povezanih