Povezane vesti
Gatuzo odlučio da progovori: Otkrio šta se desilo sa Perišićem i Hajdukom
Večernje novosti 14.08.2024
Hrvatski fudbaler Ivan Perišić napustio je Hajduk iz Splita, a sada se oglasio i strateg ekipe sa Poljuda i otkrio kako je izgledao njihov odnos. Đenaro Gatuzo foto: EPA Sam Perišić nije krijo da je razočaran, a sada je o celoj situaciji progovorio… »
Gatuzo: Dao sam Ivanu priliku iako se znalo da ide
Sport klub 14.08.2024
Hajduk u četvrtak na Poljudu igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencije protiv Ružomberoka, a očekivano glavna tema konferencije za medije na kojoj je govorio trener Đenaro Gatuzo bilo je vezano za odlazak Ivana Perišića… »
Kraj bajke: Perišić precrtan u Hajduku, oglasio se i obelodanio zbog čega na Poljudu više neće biti njegove magije
Večernje novosti 14.08.2024
Hrvatski fudbaler Ivan Perišić nije više član splitskog Hajduka, saopštio je sportski direktor Nikola Kalinić. FOTO: M. Vukadinović Nakon što je potpisao sporazumni raskid saradnje sa klubom, Perišić je dao izjavu za „Dalmatinski portal“. -… »
Perišić: Rizikovao sam karijeru zbog Hajduka, a onda…
Sport klub 14.08.2024
Hajduk iz Splita u novu sezonu ušao je sa velikim ambicijama, ali posle samo dva kola u prvenstvu Hrvatske, dogodili su se blago rečeno nesuglasice u klubu. Pred utakmicu sa Lokomotivom trener Đenaro Gatuzo je iz sastava izbacio Ivana Perišića jer je… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 32 minutajoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 21 minutajoš 13 povezanih

Primirje Rusije i Ukrajine u Crnom moru, Amerika razmatra ukidanje sankcija Moskvi
BBC News pre 2 satajoš 9 povezanih