Povezane vesti

Drvo palo na Bulevaru Nemanjića u Nišu, povređen biciklista

Drvo palo na Bulevaru Nemanjića u Nišu, povređen biciklista

Gradski portal 018 14.08.2024
Vladimir Delčev, stanovnik Niša, pukom srećom izbegao je teže povrede. Grana drveta za dlaku je promašila njegovu glavu, ali ga je udarila po ruci koju je nedavno operisao. Ogromna grana drveta je pala na Bulevaru Nemanjića u Nišu, kod pijace Krive… »
Drvo palo na Bulevaru Nemanjića u Nišu: Biciklista za dlaku izbegao teže povrede

Drvo palo na Bulevaru Nemanjića u Nišu: Biciklista za dlaku izbegao teže povrede

Glas juga 14.08.2024
Ogromna grana drveta je pala na Bulevaru Nemanjića u Nišu, kod pijace Krive livade, danas oko 12 časova samo na nekoliko centimetara ispred bicikliste Vladimira Delčeva. “Čudom sam izbegao da mi padne na glavu. Ko zna šta bi bilo da me je… »
Drvo palo na biciklistu, oštetilo automobil i blokiralo jednu traku ulice

Drvo palo na biciklistu, oštetilo automobil i blokiralo jednu traku ulice

Niške vesti 14.08.2024
Incident se dogodio oko 11.40 sati, nedaleko od pijace Krive livade dok je V.D. biciklom prolazio pored drveta, piše Nova.rs „Povređeni čovek je pregledan i pušten jer nema povrede koje zahtevaju bolničko lečenje“, rečeno je Niškim Vestima u… »
Palo drvo na Bulevaru Nemanjića u Nišu, biciklista srećom izbegao teže povrede

Palo drvo na Bulevaru Nemanjića u Nišu, biciklista srećom izbegao teže povrede

Naissus info 14.08.2024
Vladimir Delčev iz Niša pukom srećom izbegao je teže povrede kada je danas na njega, na Bulevaru Nemanjića u tom gradu, palo drvo. Naime, drvo mu je za dlaku promašilo glavu i udarilo ga po ruci koju je nedavno operisao. “Čudom sam izbegao da mi… »
Nišlija izbegao tragediju: "Čuo sam kako puca, ali je već bilo kasno"

Nišlija izbegao tragediju: "Čuo sam kako puca, ali je već bilo kasno"

B92 14.08.2024
Nišlija V.D. pukom srećom izbegao je smrt ili tešku povredu dok je prolazio biciklom Bulevarom Nemanjića kod pijace Krive livade u Nišu, kada je na njega palo drvo. Nesreća se dogodila oko 11.40 sati, kada se masivan deo stabla odlomio i pao na… »

Vesti dana »