Povezane vesti
"Da se nisam razvela, završila bih u kliničkom centru"! Velika ispovest Jovane Pajić o bolnom periodu: Bila sam u tom podrumu!…
Kurir 14.08.2024
Pevačica Jovana Pajić karijeru može da podeli na period pre i posle 1. juna 2024, kad je objavila pesmu "Ludilo moje", koja je postala hit leta. Kako kaže, to joj nije bilo ni u najskrivenijim mislima, ali se u ovom izvlačenju "loptica zaustavila na… »
Jovana Pajić za Story o razvodu: Da nisam ostavila Saleta, završila bih u kliničkom centru
Story 14.08.2024
Jovana Pajić razvod smatra ispravnom odlukom. Kada su krajem 2021. godine pevačica Jovana Pajić i frontmen "Tropiko benda" Sale odlučili da stave tačku na deceniju dug brak, mnogi su ostali u čudu budući da su važili za jedan od skladnijih partnera sa… »
"Da se nisam razvela, završila bih u kliničkom centru": Bolna ispovest Jovane Pajić o razvodu: "Sa ćerkama sam otišla u…
Blic 14.08.2024
Frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko i pevačica Jovana Pajić važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, pa je vest o njihovom razvodu mnoge iznenadila. Jovana Pajić se nakon razvoda vratila na javnu… »
Vesti dana »
Ministar Mali najavio dolazak delegacije mađarskog MOL-a u naredna dva dana
Radio 021 pre 3 satajoš 37 povezanih
Ubedljiv poraz Zvezde na gostovanju kod Reala, crveno-beli u plej-inu Evrolige
Radio sto plus pre 27 minutajoš 41 povezana
Primirje između Izraela i Libana stupilo na snagu; Hegset: Blokiraćemo iranske luke “dok god bude potrebno”
RTS pre 17 minutajoš 52 povezane
Nama je ABA liga pravi cilj već duže vremena, igramo sa Zvezdom pa smo slobodni tri nedelje, to je čudno: Penjaroja tek treba da iskusi sve „čari“ abaligaškog plej-ofa, tek će da vidi razne situacije!
Hot sport pre 42 minutajoš 111 povezana
Poznati svi polufinalisti Lige Evrope: Vila ubedljiva, Notingem izbacio Porto, preokret Brage za narednu rundu
Kurir pre 12 minutajoš 61 povezana