Povezane vesti
"Da se nisam razvela, završila bih u kliničkom centru"! Velika ispovest Jovane Pajić o bolnom periodu: Bila sam u tom…
Kurir 14.08.2024
Pevačica Jovana Pajić karijeru može da podeli na period pre i posle 1. juna 2024, kad je objavila pesmu "Ludilo moje", koja je postala hit leta. Kako kaže, to joj nije bilo ni u najskrivenijim mislima, ali se u ovom izvlačenju "loptica zaustavila na… »
Jovana Pajić za Story o razvodu: Da nisam ostavila Saleta, završila bih u kliničkom centru
Story 14.08.2024
Jovana Pajić razvod smatra ispravnom odlukom. Kada su krajem 2021. godine pevačica Jovana Pajić i frontmen "Tropiko benda" Sale odlučili da stave tačku na deceniju dug brak, mnogi su ostali u čudu budući da su važili za jedan od skladnijih… »
Bolna ispovest Jovane Pajić o razvodu: "Moje dno je imalo podrum"
B92 14.08.2024
Jovana Pajić se nakon razvoda vratila na javnu scenom i svojim hitom "Ludilo moje" napravi pravi bum. Sada je u velikoj ispovesti progovorila o razvodu i, kako kaže, najtežem periodu u njenom životu. "Razvod je, zaista, bio najteži period mog… »
"Sedela sam u bademantilu sa cigaretom, praznog pogleda": Velika ispovest Jovane Pajić o bolnom periodu braka
Mondo 14.08.2024
Pevačica je otvorila dušu, pa progovorila i o razvodu od Saleta Tropika, te otkrila koliko je uticao na nju. Pevačica Jovana Pajić karijeru može da podeli na period pre i posle 1. juna 2024, kad je objavila pesmu "Ludilo moje", koja je postala hit… »
"Da se nisam razvela, završila bih u kliničkom centru": Bolna ispovest Jovane Pajić o razvodu: "Sa ćerkama sam otišla u…
Blic 14.08.2024
Frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko i pevačica Jovana Pajić važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, pa je vest o njihovom razvodu mnoge iznenadila. Jovana Pajić se nakon razvoda vratila na… »
Vesti dana »
Učesnici skupa koji je organizovala opozicija pokušavaju silom da uđu u Skupštinu Grada Novog Sada (VIDEO)
RTV pre 7 minutajoš 32 povezane
Ugroženo primirje između Izraela i Libana; Tramp traži oslobađanje talaca pre inauguracije
RTS pre 50 minutajoš 20 povezanih
Danas: Pao plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici u Ćupriji, nema povređenih
Radio sto plus pre 2 satajoš 9 povezanih
Jovanovićeva molba navijačima: "Bitan je Partizan, bili tu Pera, Žika, Mika ili ja"
Sportske.net pre 36 minutajoš 18 povezanih