Povezane vesti
"Otišla sam da uradim silikone i ostala nepokretna" Pevačica imala 4 operacije i jedva preživela: Primili su me u bolnicu…
Kurir 14.08.2024
Pevačica Mirna Košanin, koja je postala javnosti poznata tokom učešća u "Zvezdama Granda", svojevremeno je prošla kroz agoniju zbog estetske operacije. Ona je otvoreno govorila o onome sa čime se suočila zbog estetske operacije, te je čak bila i… »
"Otišla sam da uradim silikone i ostala nepokretna": Naša pevačica imala četiri operacije, jedva živu glavu izvukla: "Tri…
Blic 14.08.2024
Pevačica Mirna Košanin, koja je postala javnosti poznata tokom učešća u "Zvezdama Granda", svojevremeno je prošla kroz agoniju zbog estetske operacije. Ona je otvoreno govorila o onome sa čime se suočila zbog estetske operacije, te je čak bila i… »
Vesti dana »

Sneg, vetar i poledica otežavaju vožnju kod Peštera, Golije, Zlatibora, Zlatara, Kopaonika
Danas pre 1 minutjoš 35 povezanih

Opšta panika u Nemačkoj: Zatvoren aerodrom, prizemljeni avioni, putnici "zarobljeni" FOTO/VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 15 povezanih

Identifikovani muškarci ubijeni u napadu u Mančesteru, policija pojačava patrole
Euronews pre 36 minutajoš 13 povezanih

Novi Sad: Dok odbornici raspravljaju o planovima i garaži, građani zahtevaju izbore
Vreme pre 1 satjoš 8 povezanih