Povezane vesti

Toma Panić o detetu koje je dobio sa ćerkom moćnika, morao je da ga se odrekne: "Nisam ga video uopšte"

Toma Panić o detetu koje je dobio sa ćerkom moćnika, morao je da ga se odrekne: "Nisam ga video uopšte"

Telegraf 14.08.2024
Preporučujemo. Menadžer i suprug Nadežde Biljić, Toma Panić prvi put je progovorio o svojoj prošlosti i vanbračnom dete koje je dobio sa ćerkom moćnika, kojeg je morao da se odrekne. Na samom početku je u intervju u kojem je prvi put pričao… »
Toma Panić otkrio zašto je napustio prvo dete: "Zarađivao sam do 6.000 dolara dnevno i upoznao ćerku moćnika"

Toma Panić otkrio zašto je napustio prvo dete: "Zarađivao sam do 6.000 dolara dnevno i upoznao ćerku moćnika"

Mondo 14.08.2024
Toma Panić prvi put o ozbiljnoj situaciji u Kini koja mu je promenila život iz korena. Toma Panić, maneken i bivši učesnik rijalitija Zadruga, godinama je prisutan u javnosti, ali nikada nije želeo da govori o svom privatnom životu, niti otkrije… »
Dobio dete sa ćerkom moćnika pa morao da ga se odrekne: Toma Panić otkrio nepoznate detalje iz života: "Odabrao sam da…

Dobio dete sa ćerkom moćnika pa morao da ga se odrekne: Toma Panić otkrio nepoznate detalje iz života: "Odabrao sam da…

Blic 14.08.2024
Toma Panić, koji je široj javnosti poznat po svom učešću u rijalitiju "Zadruga", progovorio je o detaljima svog odrastanja, ali i manekenskoj karijeri koju je gradio u inostranstvu. Toma Panić nikada javno nije pričao o učešću u rijaliti… »
„Zarađivao sam 6.000 dolara dnevno, komšinica mi je bila Bijonse“: Srpski maneken „živeo Holivud“, a onda ušao u…

„Zarađivao sam 6.000 dolara dnevno, komšinica mi je bila Bijonse“: Srpski maneken „živeo Holivud“, a onda ušao u…

Nova 14.08.2024
: Maneken Toma Panić otvorio je dušu posle nekoliko godina medijske ilegale i otkrio kako je nekada zarađivao silne pare u Americi, a onda se vratio u Srbiju i krenuo iz početka. Maneken i menadžer svoje supruge, pevačice Nadežde Biljić, Toma… »
Dobio dete sa ćerkom moćnika pa morao da ga se odrekne! Toma Panić ekskluzivno za Kurir! Jezivi detalji: Izabrao sam da…

Dobio dete sa ćerkom moćnika pa morao da ga se odrekne! Toma Panić ekskluzivno za Kurir! Jezivi detalji: Izabrao sam da…

Kurir 14.08.2024
Toma Panić, maneken i bivši učesnik rijalitija Zadruga, godinama je prisutan u javnosti, ali nikada nije želeo da govori o svom privatnom životu, otkrije detalje detinjstva i bogate karijere koju je ostvario daleko van granica Srbije. Panić nikada… »
"Zarađivao sam i do 6.000 $ dnevno" Toma Panić živeo život svetskog džet-seta, a Bijonse i Džej Zi mu bile prve komšije

"Zarađivao sam i do 6.000 $ dnevno" Toma Panić živeo život svetskog džet-seta, a Bijonse i Džej Zi mu bile prve komšije

Kurir 14.08.2024
Toma Panić, maneken i bivši učesnik rijalitija Zadruga, godinama je prisutan u javnosti, ali nikada nije želeo da govori o svom privatnom životu i otkrije detalje detinjstva i prvih koraka po svetskim pistama najvećih brendova. Panić nikada javno… »
"Uzimao sam od: 2.000 do 6.000 dolara na dan" Muž naše pevačice je bio poznat svuda u svetu - Odustao je od karijere, a evo…

"Uzimao sam od: 2.000 do 6.000 dolara na dan" Muž naše pevačice je bio poznat svuda u svetu - Odustao je od karijere, a evo…

Blic 14.08.2024
Bivši maneken Toma Panić proslavio se učešćem u "Zadruzi" gde je upoznao pevačicu Nadeždu Biljić sa kojom je u braku. Toma Panić svojevremeno je radio kao maneken za svetske brendove, a sada je otkrio koliko je u tom periodu zarađivao. - U… »

Vesti dana »