Повезане вести

Тома Панић о детету које је добио са ћерком моћника, морао је да га се одрекне: "Нисам га видео уопште"

Тома Панић о детету које је добио са ћерком моћника, морао је да га се одрекне: "Нисам га видео уопште"

Телеграф 14.08.2024
Препоручујемо. Менаџер и супруг Надежде Биљић, Тома Панић први пут је проговорио о својој прошлости и ванбрачном дете које је добио са ћерком моћника, којег је морао да се одрекне. На самом почетку је у интервју у којем је први… »
Тома Панић открио зашто је напустио прво дете: "Зарађивао сам до 6.000 долара дневно и упознао ћерку моћника"

Тома Панић открио зашто је напустио прво дете: "Зарађивао сам до 6.000 долара дневно и упознао ћерку моћника"

Мондо 14.08.2024
Тома Панић први пут о озбиљној ситуацији у Кини која му је променила живот из корена. Тома Панић, манекен и бивши учесник ријалитија Задруга, годинама је присутан у јавности, али никада није желео да говори о свом приватном… »
Добио дете са ћерком моћника па морао да га се одрекне: Тома Панић открио непознате детаље из живота: "Одабрао сам да живим"…

Добио дете са ћерком моћника па морао да га се одрекне: Тома Панић открио непознате детаље из живота: "Одабрао сам да живим"…

Блиц 14.08.2024
Тома Панић, који је широј јавности познат по свом учешћу у ријалитију "Задруга", проговорио је о детаљима свог одрастања, али и манекенској каријери коју је градио у иностранству. Тома Панић никада јавно није причао о учешћу у… »
„Зарађивао сам 6.000 долара дневно, комшиница ми је била Бијонсе“: Српски манекен „живео Холивуд“, а онда ушао у „Задругу“…

„Зарађивао сам 6.000 долара дневно, комшиница ми је била Бијонсе“: Српски манекен „живео Холивуд“, а онда ушао у „Задругу“…

Нова 14.08.2024
: Манекен Тома Панић отворио је душу после неколико година медијске илегале и открио како је некада зарађивао силне паре у Америци, а онда се вратио у Србију и кренуо из почетка. Манекен и менаџер своје супруге, певачице Надежде… »
Добио дете са ћерком моћника па морао да га се одрекне! Тома Панић ексклузивно за Курир! Језиви детаљи: Изабрао сам да…

Добио дете са ћерком моћника па морао да га се одрекне! Тома Панић ексклузивно за Курир! Језиви детаљи: Изабрао сам да…

Курир 14.08.2024
Тома Панић, манекен и бивши учесник ријалитија Задруга, годинама је присутан у јавности, али никада није желео да говори о свом приватном животу, открије детаље детињства и богате каријере коју је остварио далеко ван граница… »
"Зарађивао сам и до 6.000 $ дневно" Тома Панић живео живот светског џет-сета, а Бијонсе и Џеј Зи му биле прве комшије

"Зарађивао сам и до 6.000 $ дневно" Тома Панић живео живот светског џет-сета, а Бијонсе и Џеј Зи му биле прве комшије

Курир 14.08.2024
Тома Панић, манекен и бивши учесник ријалитија Задруга, годинама је присутан у јавности, али никада није желео да говори о свом приватном животу и открије детаље детињства и првих корака по светским пистама највећих брендова… »
"Узимао сам од: 2.000 до 6.000 долара на дан" Муж наше певачице је био познат свуда у свету - Одустао је од каријере, а ево…

"Узимао сам од: 2.000 до 6.000 долара на дан" Муж наше певачице је био познат свуда у свету - Одустао је од каријере, а ево…

Блиц 14.08.2024
Бивши манекен Тома Панић прославио се учешћем у "Задрузи" где је упознао певачицу Надежду Биљић са којом је у браку. Тома Панић својевремено је радио као манекен за светске брендове, а сада је открио колико је у том периоду… »

Вести дана »