Povezane vesti
Večeras na Nišvilu premijerno film o Šabanu Bajramoviću. Nastupiće Dado Topić u njegovu čast
Gradski portal 018 14.08.2024
Ove godine „Nišville Movie Summit“ se održava na čak šest lokacija u centru Niša. Bioskop na Letnjoj pozornici večeras od 20 časova biće okončan svetskom premijerom dokumentarnog filma o Šabanu Bajramoviću „Moje putovanje“ u režiji… »
Večeras na Nišvilu premijerno film o Šabanu Bajramoviću. Nastupiće Dado Topić u njegovu čast [VIDEO]
Glas juga 14.08.2024
Dokumentarac „Šaban Bajramović – moje putovanje“, u režiji Željka Mirkovića, iz posebnog ugla gledaocima približava život i stvaralaštvo neponovljivog muzičara. Mirković je na ovom filmu radio više od 10 godina, a biće prikazani i snimci… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane