Povezane vesti
Đoković je imao specijalan zahtev za njega! Poznati muzičar otkrio detalje sa proslave, sačekalo ga iznenađenje: Tražio mi…
Kurir 14.08.2024
Harmonikaš Mirko Kodić slavio je uspeh srpskih olimpijaca na balkonu ispred Starog dvora u Beogradu, 12. avgusta, rame uz rame sa našim sportistima. Tom prilikom upoznao je najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, što je ostavilo poseban utisak… »
„Tražio mi je broj“: Poznati harmonikaš slavio sa olimpijcima, a Đoković je imao poseban zahtev
Nova 14.08.2024
: Harmonikaš Mirko Kodić slavio je uspeh srpskih olimpijaca na balkonu ispred Starog dvora u Beogradu, 12. avgusta, rame uz rame sa našim sportistima. Jedan od najpoznatijih harmonikaša na našim prostorima, Mirko Kodić bio je deo slavlja naših olimpijaca… »
"Tražio mi je broj": Mirko Kodić otkrio detalje susreta sa Novakom Đokovićem, evo kakav zahtev je imao teniser za njega
Blic 14.08.2024
Naši sportisti imali su doček ispred Skupštine nakon što su se vratili sa Olimpijada iz Pariza. Mnoge poznate ličnosti pojavile su se na dočeku kako bi proslavili uspehe naših sportista, a među njim našao se i čuveni harmonikaš Mirko Kodić. On je upravo… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 5 satijoš 25 povezanih
Ješić: Vučić prezire Novi Sad i sve građane koje ne može da kupi
Radio 021 pre 14 minutajoš 33 povezane
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina: Osumnjičen da je počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 25 povezanih
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Radio sto plus pre 1 satjoš 20 povezanih
Da li to Rusija ipak pristaje na "strane trupe"? Zelenski otkrio važan detalj - monitoring primirja "skoro dogovoren"! (video)
Pravda pre 2 satajoš 34 povezane