Повезане вести
Снажно невреме праћено градом погодило Пријепоље
Глас Западне Србије 14.08.2024
Пријепоље - Снажно невреме у поподневним часовима захватило је делове Пријепоља, ситан град и јака киша падали висе од 20 минута. Градске улице већ су под водом због велике количине воде, која је пала у кратком временском року… »
Поплављене улице, хаос и по селима: Јако олујно невреме погодило Пријепоље, крупан град тукао дуже од 20 минута (ФОТО)(ВИДЕО)…
РИНА 14.08.2024
Поплављене улице, хаос и по селима: Јако олујно невреме погодило Пријепоље, крупан град тукао дуже од 20 минута (ФОТО)(ВИДЕО) Пријепоље - Током поподневних сати јако олујно невреме погодило је општину Пријепоље, а крупан град… »
Снажно невреме захватило делове Пријепоља: Град падао 20 минута, уништени пољопривредни усеви и воћне културе
ПП медиа 14.08.2024
Делове општине Пријепоље захватило је око 16 часова снажно невреме које је нанело већу материјалну штету на пољопривредним усевима и воћним културама. Фото: А.Ровчанин Јака киша праћена ситним градом падала је око 20 минута… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 18 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана