Povezane vesti
Holandski fudbaler Dejli Blind završio reprezentativnu karijeru
Politika 14.08.2024
AMSTERDAM - Holandski fudbaler Dejli Blind objavio je danas da završava svoju reprezentativnu karijeru. Blind (34) je naveo da je odlučio da se povuče posle razgovora sa selektorom Ronaldom Kumanom. "Za mene je to najveće dostignuće kao igrača… »
Blind okončao reprezentativnu karijeru
B92 14.08.2024
Holandski fudbaler Dejli Blind saopštio je danas da se povukao iz reprezentacije. Blind je na društvenim mrežama naveo da je odlučio da se povuče posle "dobrog razgovora" sa selektorom Ronaldom Kumanom. Bivši defanizovac Ajaksa i Groningena rekao je… »
Posle "dobrog razgovora" sa selektorom, Holanđanin se oprostio od reprezentacije!
Sportske.net 14.08.2024
Blind je na društvenim mrežama naveo da je odlučio da se povuče posle "dobrog razgovora" sa selektorom Ronaldom Kumanom. Bivši defanizovac Ajaksa i Groningena rekao je da mu je bila čast što je odigrao 108 utakmica za reprezentaciju. "Za mene je to… »
Konačna odluka: Posle razgovora sa selektorom, Blind "prelomio"
Večernje novosti 14.08.2024
Holandski fudbaler, Dejli Blind saopštio je da se povukao iz reprezentacije. Bivši defanzivac Ajaksa i Groningena, rekao je da mu je bila čast što je odigrao 108 utakmica za reprezentaciju. FOTO: Tanjug/AP Blind je na društvenoj mreži "Instagram"… »
"Dobar razgovor" sa selektorom naterao ga da se posle 11 godina “pozdravi” sa reprezentacijom
Sportski žurnal 14.08.2024
Blind je završio reprezentativnu karijeru na petom mestu po broju odigranih utakmica, iza Rafaela van der Varta, Frenka de Bura, Edvina van der Sara i Veslija Snajdera. Holandski fudbaler Dejli Blind saopštio je da se povukao iz reprezentacije. Blind je… »
Dejli Blind završio reprezentativnu karijeru
Sport klub 14.08.2024
Blind je na društvenim mrežama naveo da je odlučio da se povuče posle "dobrog razgovora" sa selektorom Ronaldom Kumanom. Bivši defanzivac Ajaksa i Groningena rekao je da mu je bila čast što je odigrao 108 utakmica za reprezentaciju. „Za mene je… »
Vesti dana »
UŽIVO VIDEO Sednica o smeni Đurića: Građani ispred Skupštine, naprednjaci brane gradonačelnika
Radio 021 pre 26 minutajoš 19 povezanih
„Oni koji su odgovorni biće biće pogođeni jače nego iko“: Tramp preti „užasnom cenom“ Hamasu
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 4 satijoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih