Povezane vesti
"Mislila sam da ću dan provesti u pidžami" Tanja Savić iskreno o žurci naših olimpijaca: Saznala sam par sati pre početka...…
Kurir 14.08.2024
Pevačica Tanja Savić pevala je na proslavi naših olimpijaca, a kako kaže, nije se nadala da će dobiti poziv da bude deo ovog događaja. Tanja Savić istakla je da je verovala u pobedu naših sportista, iako nije imala vremena da prati sve utakmice na… »
"Znala sam da će pobediti, najbolji su": Tanja Savić pevala našim olimpijcima - Za žurku saznala par sati pre početka…
Blic 14.08.2024
Pevačica Tanja Savić pevala je sinoć na proslavi naših olimpijaca, a kako kaže, nije se nadala da će dobiti poziv da bude deo ovog događaja. Tanja Savić istakla je da je verovala u pobedu naših sportista, iako nije imala vremena da prati sve utakmice na… »
Vesti dana »

Uživo "Bitka počinje" Oglasio se iranski vrhovni vođa i upozorio Izrael na "veliko iznenađenje koje će svet pamtiti vekovima": Tramp razmatra da li da naredi američke napade
Blic pre 31 minutajoš 8 povezanih

Ukrajina traži hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN: Eskalacija ruskih udara na Kijev ne sme proći neopaženo
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Nova studija: Samo jedna zemlja proizvodi dovoljno hrane za sopstvene potrebe
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana