Povezane vesti
"Mislila sam da ću dan provesti u pidžami" Tanja Savić iskreno o žurci naših olimpijaca: Saznala sam par sati pre početka...…
Kurir 14.08.2024
Pevačica Tanja Savić pevala je na proslavi naših olimpijaca, a kako kaže, nije se nadala da će dobiti poziv da bude deo ovog događaja. Tanja Savić istakla je da je verovala u pobedu naših sportista, iako nije imala vremena da prati sve utakmice na… »
"Znala sam da će pobediti, najbolji su": Tanja Savić pevala našim olimpijcima - Za žurku saznala par sati pre početka…
Blic 14.08.2024
Pevačica Tanja Savić pevala je sinoć na proslavi naših olimpijaca, a kako kaže, nije se nadala da će dobiti poziv da bude deo ovog događaja. Tanja Savić istakla je da je verovala u pobedu naših sportista, iako nije imala vremena da prati sve utakmice na… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih

"Zapad vidi samo jedan put do mira u Ukrajini" Posle sastanaka usledili razorni napadi: Ovaj spoljni plan utiče i na naše unutrašnje prilike!
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih

Crveni meteo-alarm za područje Jablaničkog okruga, najviša temperatura 38 stepeni
Jugmedia pre 5 satijoš 46 povezanih