Повезане вести
Уручена Нишвилле награда за животно дело Ивану Швагеру. „Најсрећнији сам човек. Живео џез“
Глас југа 14.08.2024
„Велика ми је част. Желим да се захвалим Београду који ме је послао код вас, да се захвалим граду Нишу, који ме је срдачно прихватио. Захваљујем се директору Ивану Благојевићу и његовој екипи и свима вама љубитељима џеза… »
Уручена Нишвилле награда за животно дело Ивану Швагеру. „Најсрећнији сам човек. Живео џез“
Градски портал 018 14.08.2024
Овогодишњи лауреат престижне награде за животно дело предстојећег јубиларног, 30. „Н ишвилле јазз фестивала“ је Иван Швагер, еминентни џез музичар, мултиинструменталиста, композитор и аранжер из Новог Сада. Њему је награда… »
Ивану Швагеру уручена награда "Нишвила" за животно дело
Јужне вести 14.08.2024
Џез музичару, композитору и аранжеру Ивану Швагеру уручена је награда Нишвила за животно дело у Градској кући. Награду је уручио нови градоначелник Ниша Драгослав Павловић, а Швагер је на уручењу кратко поручио: “Живео џез!”… »
Вести дана »
Народна банка Србије добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
Спутник пре 39 минутајош 38 повезаних
НИС поднео нови захтев Министарству финансија САД за издавање посебне дозволе за рад
Блоомберг Адриа пре 24 минутајош 50 повезаних
Након прекида штрајка глађу: Хрка и даље испред Скупштине Србије, Јаћимовић код зграде Бановине
НИН пре 2 сатајош 13 повезаних
Преко 20 центиметара снега на Златибору, у Ужицу ломио гране и стабла: Зима стисла зубе у овом делу Србије, за сада нема завејаних путева
РИНА пре 1 сатјош 47 повезаних
Дигитализација и електронско пословање најбоље оцењени у новом издању Беле књиге
Ало пре 39 минутајош 20 повезаних