Povezane vesti
Nekoliko hiljada Čačana dočekalo Aleksu Avramovića i Marka Marinovića
Politika 14.08.2024
ČAČAK – Nekoliko hiljada Čačana dočekalo je na glavnom gradskom trgu osvajače bronzane olimpijske medalje sa košarkaškom reprezentacijom, Aleksu Avramovića i Marka Marinovića. "Nadam se da i Marko i ja opravdavamo svo poverenje i podršku koje… »
Hvala grade moj, ovo je ostvarenja sna: Nekoliko stotina građana dočekalo bronzane junake Aleksu i Malinu na Gradskom trgu…
RINA 14.08.2024
Hvala grade moj, ovo je ostvarenja sna: Nekoliko stotina građana dočekalo bronzane junake Aleksu i Malinu na Gradskom trgu, slavlje još uvek traje i to u Čačku (FOTO)(VIDEO) Čačak – Olimpijske igre u Francuskoj su završene, ali u Srbiji se još… »
Čačak gori zbog Alekse Avramovića! "Grade moj, rečima ne mogu da opišem"
Mondo 14.08.2024
Emotivan doček za Aleksu Avramovića i Marka Marinovića u njihovom rodnom Čačku. Olimpijske igre u Francuskoj su završene, ali u Srbiji se još slavi. Nakon svečanog dočeka ispred Skupštine u Beogradu, grad Čačak je dočekao svoje bronzane… »
Avramović dočekan u Čačku kao heroj, on poručio: "Imao sam cilj da Srbiji donesem bar jedan lep trenutak"
Telegraf 14.08.2024
Divne reči Alekse. Košarkaška reprezentacija Srbije je napravila ogroman uspeh tako što su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a jedan od heroja je i Aleksa Avramović koji je spektakularno dočekan u svom Čačku. Ogroman broj… »
Marko Marinović pred svojim Čačanima: "Treba da budete ponosni na Aleksu, medalju posvećujem pokojnom ocu"
Telegraf 14.08.2024
Popularni "Malina" je imao i kratku poruku. Čačak je dočekao svoja dva heroja iz Pariza, jedan od njih je Aleksa Avramović, a drugi je Marko Marinović pomoćnik u stručnom štabu selektora Svetislava Pešića koji radi s njim otkako je stigao u… »
Vesti dana »
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 6 satijoš 3 povezane
Sneg sutra očekuje ove predele Srbije: Pred nama zahlađenje, a od ovog datuma temperatura i do 20 stepeni
Telegraf pre 5 satijoš 32 povezane
Vučić razgovarao sa predsednikom SAD: Verujem u snažnije partnerstvo sa SAD pod vođstvom Trampa
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih