Povezane vesti
Francuski savez suspendovao atletičara
B92 14.08.2024
Francuski atletski savez suspendovao je svog člana Muhameda Abdalaha Kuntu zbog objavljivanja i prenošenja komentara na društvenim mrežama koji podstiču mržnju. "Predsednik saveza mi je potvrdio da je suspendovao sportistu, kontaktirao javnog… »
“Ja sam Francuz, musliman i ponosan”: Atletičar suspendovan zbog podsticanja mržnje prema Jevrejima i Izraelu
Nedeljnik 14.08.2024
Francuski atletski savez suspendovao je Muhameda Abdalaha Kuntu zbog “objavljivanja i prenošenja komentara na društvenim mrežama koji podstiču mržnju”. „Predsednik saveza mi je potvrdio da je suspendovao sportistu, kontaktirao javnog tužioca… »
Atletski savez suspendovao takmičara zbog poruka mržnje
Sportski žurnal 14.08.2024
Kuntu je posebno ciljao Izrael. Francuski atletski savez suspendovao je danas svog člana Muhameda Abdalaha Kuntu zbog objavljivanja i prenošenja komentara na društvenim mrežama koji podstiču mržnju. - Predsednik saveza mi je potvrdio da je… »
Vesti dana »
Danas poslednjeg radnog dana u sedmici kiša, vetar, sneg i osetno hladnije
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 18 povezanih
Novi Sad zastao i danas: Većinom mirno, kod Futoške manji incident (FOTO I VIDEO)
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 18 povezanih
Goran Vesić ostaje na slobodi: Sud odbio predlog da se odredi pritvor bivšem ministru
Nedeljnik pre 56 minutajoš 21 povezana
Bajden otkrio zašto nije bilo vode u hidrantima dok je vatra gutala Los Anđeles: Besni građani traže ostavke
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane